Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Αιτήσεις για την κατασκήνωση της “Αγίας Μαρίνας”


Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για φιλοξενία παιδιών στην κατασκήνωση «Αγία Μαρίνα Μεσσηνίας», στον Ταΰγετο.
Όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο Καλαμάτας, η περίοδος υποβολής άρχισε την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 04 Ιουλίου 2022. Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται μέσω της νέας ηλεκτρονικής πλατφορμάς διαχείρισης κατασκηνώσεων (iCamps (https://kalamata.icamps.gr/) που ενεργοποίησε ο Δήμος Καλαμάτας.
Οι ενδιαφερόμενοι κάνοντας χρήση των κωδικών taxisnet που διαθέτουν μπορούν να συνδέονται στην πλατφόρμα, να συμπληρώνουν ηλεκτρονικά την αίτηση και να επισυνάπτουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Οι κατασκηνωτές θα καταβάλουν ποσό συμμετοχής «30,00» ευρώ, στο ταμείο του Δήμου Καλαμάτας ή στον τραπεζικό λογαριασμό Εθνικής Τραπέζης αριθ. 220/002523561 – ΙΒΑΝ: GR4201102200000022000253561, αναφέροντας οπωσδήποτε το όνομα του κατασκηνωτή.
Εξαιρούνται:
α) Τα παιδιά των πολύτεκνων και τρίτεκνων οικογενειών, των οικογενειών που ο ένας ή και οι δύο γονείς είναι άνεργοι, καθώς και των οικογενειών που είναι δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος.
β) Τα άτομα με αναπηρίες ανεξάρτητα από το πρόγραμμα που συμμετέχουν.
γ) Όσοι είναι δικαιούχοι του προγράμματος ΚΕΑ.
Το ποσό συμμετοχής επιστρέφεται σε περίπτωση μη επιλογής του κατασκηνωτή, στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα (ύστερα από απόφαση ΔΣ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα