Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Τράπερ με το ψευδώνυμο «Saint» ο 27χρονος που κατηγορείται για βιασμό 16χρονης στη Θεσσαλονίκη (εικόνες)


Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας τα στοιχεία και φωτογραφίες του 27χρονου που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για τον τράπερ «Saint».
Στοιχεία και φωτογραφίες του 27χρονου που κατηγορείται ότι βίασε ανήλικη στη Θεσσαλονίκη, έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία, έπειτα από διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με την καταγγελία ο 27χρονος παρέσυρε την ανήλικη σε αγροτική περιοχή, όπου φέρεται να την εξανάγκασε σε σεξουαλική πράξη.
Ο 27χρονος είναι μάλιστα και τράπερ με το ψευδώνυμο «Saint». Σε βάρος του 27χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου, η οποία φέρεται να τελέστηκε την 07-06-2022 στο 12ο χλμ Θεσσαλονίκης - Λαγκαδά.

Πρόκειται για τον ΔΗΜΟΥ Πέτρο του Χρήστου, γεν. το 1995 στη Θεσσαλονίκη.Ο 27χρονος συνελήφθη έπειτα από καταγγελία 16χρονης ότι στις 7 Ιουνίου στην περιοχή του Λαγκαδά και χρησιμοποιώντας σωματική βία την κατακράτησε χωρίς τη θέλησή της εντός οχήματος και την εξανάγκασε σε γενετήσια πράξη.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τελέστηκαν.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23940-20920 και 23940-20924 του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Ο τραγουδιστής είχε απασχολήσει τα ΜΜΕ και τον Ιανουάριο του 2021, όταν σε περίοδο που ίσχυαν αυστηρά περιοριστικά μέτρα λόγω του κορονοϊού εκείνος γύριζε βίντεο κλιπ σε δρόμους της Θεσσαλονίκης παρουσία πλήθους κόσμου. Μεταξύ άλλων, εντύπωση είχαν προκαλέσει και τα όπλα που είχαν χρησιμοποιηθεί στο γύρισμα. Ο ίδιος είχε πει, τότε, πως ήταν ψεύτικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα