Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στο κελί της Πισπιρίγκου κλιμάκιο του ανθρωποκτονιών - Της επέδωσαν κλήση για ανωμοτί κατάθεση


Την πύλη των φυλακών Κορυδαλλού πέρασαν δύο στελέχη του τμήματος Ανθρωποκτονιών προκειμένου να επιδώσουν την κλήση για ανωμοτί κατάθεση στην Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία καλείται να δώσει εξηγήσεις για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας.
Η μητέρα των τριών των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, που έχει ήδη προφυλακιστεί κατηγορουμένη για τον θάνατο της μεγαλύτερη κόρης της Τζωρτζίνας είναι αυτή τη στιγμή η μοναδική ύποπτη για τους θανάτους των δύο μικρότερων κοριτσιών της, που σύμφωνα με το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλογρηά οφείλονται σε εγκληματική ενέργεια και όχι σε παθολογικά αίτια. Συγκεκριμένα το πολύκροτο πόρισμα αναφέρει ότι και τα δύο κορίτσια πέθαναν από ασφυξία.
Η Ρούλα Πισπιρίγκου από την πλευρά της αναμένεται να υποβάλλει αίτημα και να λάβει προθεσμία, για να έχει τόσο η ίδια όσο και οι δικηγόροι της πλήρη εικόνα για το υλικό της δικογραφίας.
Την Τετάρτη οι εισαγγελείς Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου που εποπτεύουν την προκαταρκτική έρευνα, αφού αποτίμησαν το υλικό της δικογραφίας που σχηματίστηκε έδωσαν παραγγελία προς το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας ζητώντας να λάβουν ανωμοτί εξηγήσεις από την Ρούλα Πισπιρίγκου με την ιδιότητα της ύποπτης τέλεσης αξιοποίνων πράξεων.
Δικηγόρος Πισπιρίγκου: Θα ζητήσουμε προθεσμία και θα ετοιμάσουμε υπόμνημα
Το πρωί της Πέμπτης, ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος σημείωσε ότι «σήμερα θα γίνει η λήψη αντιγράφων του φακέλου για να έχουμε ιδία αντίληψη για το τι ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα από όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό».
«Θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις, αφού μελετήσουμε τι αποδεικτικό υλικό έχει συγκεντρωθεί για την υπόθεση. Σαφέστατα θα ζητήσουμε προθεσμία. Θα ετοιμάσουμε υπόμνημα που θα καταθέσουμε και θα είμαστε στην διάθεση των Αρχών για διευκρινίσεις και απαντήσεις, εάν χρειαστεί», επεσήμανε ο δικηγόρος.
Ο δικηγόρος τόνισε πως «η ίδια βιώνει καθημερινά καθεστώς διαπόμπευσης», ενώ σε ό,τι αφορά στους θανάτους των τριών κοριτσιών και όσα υποστηρίζει η Ρούλα Πισπιρίγκου, ο κ. Παπαδόπουλος μετέφερε πως «από την πρώτη στιγμή είναι ακλόνητη και αμετακίνητη η θέση της ότι δεν το έχει κάνει και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που συνέβη στα παιδιά της. Θρηνεί για τα τρία παιδιά που έχασε. Ποτέ δεν θα μπορούσε να τους κάνει κακό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα