Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Επαναλειτουργούν οι κατασκηνώσεις του Δήμου στον Ταΰγετο - Δύο περίοδοι για παιδιά-αμεα και μία για ηλικιωμένους


Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ή τη Δευτέρα που έρχεται θα έχουν ολοκληρωθεί οι επισκευαστικές εργασίες στις κατασκηνώσεις της Αγίας Μαρίνας Ταϋγέτου και στις 16 Ιουλίου θα ξεκινήσει η φιλοξενία παιδιών και AMEA, ανακοίνωσε σήμερα ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Γιώργος Φάβας. Σε ό,τι αφορά την πρόσληψη προσωπικού, ο αντιδήμαρχος είπε ότι ο σχεδιασμός είναι να ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας…
Ο κ. Φάβας σημείωσε ότι θα λειτουργήσουν τρεις κατασκηνωτικές περίοδοι, η πρώτη από τις 16 Ιουλίου μέχρι τις 24 του μήνα, με 150 παιδιά, τα 25 AMEA. Η δεύτερη περίοδος από τις 25 Ιουλίου μέχρι τις 4 Αυγούστου, πάλι με 150 παιδιά, τα 25 AMEA. Η τρίτη κατασκηνωτική περίοδος θα ξεκινήσει στις 5 Αυγούστου μέχρι τις 14 του μήνα, με άτομα γ’ ηλικίας.
Οι αιτήσεις εγγραφής υποβάλλονται μέσω ψηφιακής πλατφόρμας στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας, μαζί με πληρωμή ποσού 30 ευρώ, το οποίο επιστρέφεται στις περιπτώσεις μη εγγραφής, ενώ από το τέλος συμμετοχής απαλλάσσονται τα παιδιά τρίτεκνων και πολύτεχνων οικογενειών, ανέργων γονέων και γονέων δικαιούχων Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης. Τα άτομα AMEA υποβάλουν τις αιτήσεις εγγραφής σε ψηφιακή πλατφόρμα της ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ.
Ο κ. Φάβας σημείωσε ακόμη ότι για τις δύο πρώτες κατασκηνωτικές περιόδους θα προσληφθούν 36 εργαζόμενοι και για την τρίτη 27.
Τέλος ο αντιδήμαρχος τόνισε ότι από το Δήμο και την Τεχνική του Υπηρεσία καταβλήθηκε μια εργώδης προσπάθεια προκειμένου να γίνουν απαραίτητες αποκαταστάσεις ζημιών που προκλήθηκαν από το πέρασμα του χρόνου και την υγρασία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα