Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Ομαδικός βιασμός στα Χανιά: Ποινική δίωξη στον 23χρονο - Τι ισχυρίζεται ο ίδιος. Συνελήφθη και ο 19χρονος κατηγορούμενος

Στον εισαγγελέα έφτασε το μεσημέρι της Κυριακής 2 Οκτωβρίου, ο 23χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό μιας 21χρονης κοπέλας από τη Σουηδία, στα Χανιά.
Ο φερόμενος ως δράστης ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη 4 Οκτωβρίου. Έως τότε θα κρατείται, σύμφωνα με το neakriti.gr.
Ο εισαγγελέας τού άσκησε ποινική δίωξη για κατάχρηση σε ασέλγεια κατά συναυτουργία σε βάρος προσώπου ανίκανου να αντισταθεί, λόγω μέθης καθώς και ποινική δίωξη για σωματικές βλάβες και παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Ο 23χρονος ισχυρίζεται πως ό,τι έγινε με τη συναίνεσή της.
Η νεαρή κοπέλα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από δύο άτομα, τα ξημερώματα του Σαββάτου 1η Οκτωβρίου.
Σημειώνεται ότι, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, η σεξουαλική κακοποίηση της κοπέλας έχει επιβεβαιωθεί από ιατροδικαστή, ενώ τις επόμενες ώρες φαίνεται πως αναμένεται να παραδοθεί και ένας 19χρονος που φέρεται να συμμετείχε στην αποτρόπαια πράξη.
Τι καταγγέλλει η 21χρονη
Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 21χρονη, βρισκόταν σε μαγαζί νυχτερινής διασκέδασης, όταν δύο άγνωστοι σε εκείνη άνδρες, την πλησίασαν και εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι η κοπέλα βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ήταν σε κατάσταση αδυναμίας.
Στη συνέχεια, σύμφωνα με την καταγγελία της, προσφέρθηκαν να τη μεταφέρουν στο κατάλυμα όπου διέμενε, στην περιοχή του Γερανίου του Δήμου Πλατανιά, ωστόσο, όπως υποστήριξε, την οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία και την κακοποίησαν σεξουαλικά, σύμφωνα με το neakriti.gr.
Η αστυνομία εξιχνίασε την υπόθεση και συνέλαβε έναν 23χρονο άνδρα ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία και ενός 19χρονου ο οποίος και συνελήφθη.
Ο 19χρονος αναμένεται να απολογηθεί σήμερα Δευτέρα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το ΕΡΤ News.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα