Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Φονικό στην Καβάλα: Σοκαριστικές εικόνες από το μαντρί που βάφτηκε με αίμα

Παγωμένο εξακολουθεί να είναι το πανελλήνιο από τη δολοφονίας της 31χρονης γυναίκας και του μόλις δέκα μηνών παιδιού της, από τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του μωρού, ο οποίος μετά την πράξη του έδωσε τέλος στη ζωή του.
Το GRtimes, δημοσίευσε φωτογραφίες μέσα από το μαντρί που βάφτηκε με το αίμα της 31χρονης και του παιδιού της.
Οι φωτογραφίες με το ζευγάρι είναι ακόμη στον τοίχο του εσωτερικού ενός σπιτιού, που παρουσιάζει ήδη εικόνα εγκατάλειψης όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες.
Η συγκλονιστική μαρτυρία του θείου της 32χρονης
Την ίδια ώρα έρχεται στο "φως" συγκλονιστική μαρτυρία από τον αγαπημένο θείο της 32χρονης.
Ο φόβος ότι αυτή η σχέση μεταξύ των δύο, θα είχε άσχημο τέλος υπήρχε, όμως δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα γίνονταν πράξη οι απειλές του 56χρονου που είχαν προηγηθεί.
"Οι σχέσεις τους ήταν στα άκρα, είχε απειλήσει ότι θα τη σκοτώσει πριν λίγο καιρό αν έπαιρνε το παιδί και έφευγε. Όταν μου το είπε έπαθα σοκ, ήξερα ότι το τελευταίο δίμηνο είχε πάει στο σπίτι του παππού για να μένει εκεί με το παιδί. Εγώ της είπα σήκω και φύγε, μη γίνει τίποτα κακό σα να είχα ένα προαίσθημα. Τι να πω; Δε φανταζόμουν ότι θα τους σκότωνε. Τραγωδία, ανείπωτη τραγωδία", είπε ο θείος της 32χρονης και ξέσπασε σε λυγμούς.

 

Τα ασφαλιστικά μέτρα της 30χρονης
Ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του 56χρονου κτηνοτρόφου, είχε καταθέσει η 31χρονη Άννα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.
Η νεαρή κοπέλα κατήγγειλε πως είχε ξοδέψει όλες τις οικονομίες της για να τον βοηθήσει, ενώ εκείνος τη χρησιμοποιούσε ως βοηθό του στις κτηνοτροφικές εργασίες και έδειχνε παγερή αδιαφορία απέναντί της, ακόμη και όταν έμεινε έγκυος.
Η εκπομπή "T-Live" του Alpha αποκάλυψε τα όσα ανέφερε η 31χρονη μητέρα στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει για την επιμέλεια του παιδιού τους.
"Τον Ιανουάριο του 2018 συνάψαμε σχέση και από τον Ιούλιο του 2018 εγκαταστάθηκα στη Λεκάνη Καβάλας όπου και συγκατοικήσαμε. Όταν ήρθα στη Λεκάνη, είχα μαζί μου 5.000 ευρώ που είχα αποκομίσει από την εργασία μου ως γραφίστρια, χωρίς κανένα άλλο εισόδημα. Η οικία του 56χρονου, όπου διαμέναμε, ήταν σε άθλια κατάσταση και αφιέρωσα χρόνο, κόπο και χρήματα για να την καταστήσω όσο τον δυνατόν κατάλληλη για τη διαβίωση μας", τονίζει στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων.
Σε άλλο σημείο επισημαίνει: "Συμφωνήσαμε πως εγώ θα συνέχιζα την εργασία μου μέσω διαδικτύου, από την οποία αμοιβόμουν αρκετά ικανοποιητικά, αλλά ο 56χρονος επέμενε να τον ακολουθώ στις στάνες και να εκτελώ χρέη βοηθού του στις κτηνοτροφικές του εργασίες, καθόσον κατέχει 1.000 κατσίκια και δεν είχε κανένα άτομο ως προσωπικό. Λόγω της επιμονής του αυτής, τελικά επέτυχε να αφιερωθώ στην κτηνοτροφία και φυσικά σχεδόν να αφήσω την εργασία μου με συνέπεια να χάσω πολλούς πελάτες μου, καθόσον ήταν ανέφικτο να ανταποκριθώ στις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις, λόγω έλλειψης χρόνου".
Καθημερινά η 31χρονη βίωνε μία οδυνηρή κατάσταση. "Η συμβίωσή μας αποδείχθηκε άκρως οδυνηρή για μένα, καθόσον από το Δεκέμβριο μέχρι και τον Μάρτιο που γεννάνε τα κατσίκια, βρισκόμασταν στο βουνό από τα ξημερώματα μέχρι αργά το βράδυ, και με πολύ αντίξοες καιρικές συνθήκες (χιόνια, βροχές, παγετός) για να τον βοηθώ, καθώς δεν είχε άλλους εργάτες, παρά μόνο εμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα