Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

Όλγα Γεροβασίλη: Δεν θα είμαι υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ


Η κ. Γεροβασίλη ισχυρίστηκε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ότι η απόφασή της είναι να μην μετέχει στην εκλογική κούρσα, ενώ υπογράμμισε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε μεγάλη υπομονή με τον κύριο Κασσελάκη».
Όπως είπε, «ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ έδειξε μεγάλη ανοχή στον Στέφανο Κασσελάκη. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα ώστε να μην κερδίσει ξανά, θα συστρατευθώ για αυτόν τον σκοπό. Οι υποψήφιοι μπορεί να είναι παραπάνω από ένας, αλλά κατά τη γνώμη μου πρέπει να είναι ένας».
«Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσουν όλα»
Για τον Σωκράτη Φάμελλο είπε: «Δεν μπορώ να απαντήσω για τον κ. Φάμελλο. Και εγώ περιμένω τον ίδιο να απαντήσει. Έχουν γίνει πολλές συζητήσεις και πρέπει να βρεθεί η καλύτερη λύση. Σήμερα είμαστε εδώ για να προχωρήσουμε μπροστά, και πρέπει να δούμε τα μείζονα».
Σε άλλο σημείο, η κ. Γεροβασίλη επισήμανε ότι την επόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσουν όλα. «Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Μόνο ένα έχει κλείσει, ότι σήμερα η πλειοψηφία των μελών του ΣΥΡΙΖΑ και της Κεντρικής Επιτροπής, που είναι απευθείας εκλεγμένη από τη βάση και δεν έχει λήξει η θητεία της όπως λέγεται, είναι το όργανο το οποίο αμφισβήτησε και έβαλε ένα "στοπ" στην προεδρία του Στέφανου Κασσελάκη».
Τι θα κάνει αν ο Στέφανος Κασσελάκης επανεκλεγεί;
Η Όλγα Γεροβασίλη δεν αποκάλυψε τι θα πράξει στην περίπτωση που ο Στέφανος Κασσελάκης επανεκλεγεί στην προεδρία της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχολιάζοντας ότι «θα δούμε, τα σενάρια είναι πολλά».
Επίσης, σημείωσε ότι δεν έχει σκεφτεί ακόμη αν θα ανακοινώσει τον ποιον θα υποστηρίξει στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αργότερα ανέφερε ότι δεν έπαψε ποτέ να μιλά με τον Αλέξη Τσίπρα και είπε πως θα τον ήθελε επικεφαλής μιας μεγάλης κεντροαριστερής παράταξης, στην οποία θα μπορούσε να βρίσκεται και το ΠΑΣΟΚ.
Τέλος, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συζήτησης με τη Νέα Αριστερά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα