Σάββατο 3 Απριλίου 2010

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Περιμένει ανάσταση στο θέμα του γηπέδου




ΕΘΝΟΣΠΟΡ 2/4/2010
Οι παίχτες του ΠΑΟ θέλουν να πανηγυρίσουν την Κυριακή και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου
Ο Ν. Νιόπλιας και οι παίχτες του, μετά το διήμερο ρεπό, θα επικεντρωθούν στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα και στο ματς πρωταθλήματος με τον Ηρακλή που θέλουν να μετατρέψουν σε φιέστα τίτλου
Poker.gr: Παίξε Texas Hold’em στο πρώτο ελληνικό poker room
Τελευταία ανάσα για τους παίχτες του Παναθηναϊκού που ετοιμάζονται να γράψουν το φετινό φινάλε σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με μεγάλα γράμματα, ενώ η διοίκηση εξακολουθεί να βαριανασαίνει για το νέο γήπεδο στον Βοτανικό που παραμένει εγκλωβισμένο στο γρανάζι της γραφειοκρατίας.

Οι παράγοντες της ομάδας εργάζονται πυρετωδώς και εύχονται να τελειώσουν τα... πάθη του νέου γηπέδου και το αναστάσιμο φως να φωτίσει όλες τις πτυχές, ώστε να δοθεί άμεσα η πολυπόθητη λύση για την κατασκευή του.

Η ΓΗΠΕΛ βρίσκεται εν αναμονή της πρότασης της νομοθετικής ρύθμισης του ΥΠΕΚΑ (υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής), την οποία σκοπεύει να εξετάσει με νομικούς συμβούλους, αλλά και συνταγματολόγους(!) έτσι ώστε να φθάσει άμεσα στην τελική της μορφή και να κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή.

Για το «τριφύλλι» το ζητούμενο είναι να μη χαθεί κι άλλος χρόνος σε νέες μελέτες και να αποφύγουν το ενδεχόμενο να βρεθούν ξανά στις... συμπληγάδες του Συμβουλίου της Επικρατείας. Οι «πράσινοι» θεωρούν πολύ σημαντικό να μη χάσουν τα κεκτημένα του γηπέδου (σ.σ.: η οικοδομική άδεια καθώς και η απόφαση του ΣτΕ που ξεκαθαρίζει ότι το γήπεδο και οι λοιποί αθλητικοί χώροι είναι απολύτως νόμιμοι και συνταγματικοί).

Ευελπιστούν πως το ΥΠΕΚΑ θα διασφαλίζει πως η νομοθετική ρύθμιση δεν θα «κολλήσει» από το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Επίσης, στη λογική να μη χαθεί κι άλλος πολύτιμος χρόνος, αλλά και να μη χρειαστεί να επαναληφθεί η χρονοβόρα γραφειοκρατική διαδικασία έκδοσης νέας άδειας, ο Παναθηναϊκός θέλει να ισχύσει η υπάρχουσα άδεια με τις όποιες αλλαγές και αναθεωρήσεις.

Νέα δεδομένα
Επιπλέον, στον Παναθηναϊκό θεωρούν αλληλένδετα τα θέματα της νομοθετικής ρύθμισης με τις νέες συμβάσεις, καθώς τα νέα δεδομένα που θα προκύψουν μέσα από αυτή τη ρύθμιση απαιτούν την αναθεώρηση συμβάσεων με τον Δήμο Αθηναίων.

Και τέλος η «πράσινη» ΠΑΕ θα ζητήσει σαφές χρονοδιάγραμμα για το οποίο θα δεσμευτεί τόσο το ΥΠΕΚΑ όσο και ο δήμος. Πρόθεση του «τριφυλλιού» είναι να του επιτραπεί άμεσα η έναρξη των διαδικασιών ανέγερσης, όπως και να μην εξαρτάται η τύχη του γηπέδου από την εξέλιξη του εμπορικού κέντρου.

Η διοίκηση ετοιμάζεται να πατήσει... γκάζι για την επίσπευση των διαδικασιών της νέας έδρας, το ίδιο όμως θα κάνει και ο Νίκος Νιόπλιας με τους παίχτες του από τη Δευτέρα του Πάσχα, προκειμένου τα όνειρα τίτλων που διατηρούν να πάρουν «σάρκα και οστά».

Το διήμερο ρεπό που θα απολαύσουν το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα είναι η τελευταία ανάσα για την ομάδα πριν φορτσάρει για να τσεκάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου, στον ημιτελικό του θεσμού την Τετάρτη στα Γιάννενα απέναντι στον ΠΑΣ, αλλά και για το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής με τον Ηρακλή. Ενα ματς που ο ΠΑΟ θέλει να μετατρέψει σε γιορτή, αφού και μια ισοπαλία τού αρκεί για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να κάνει τη δική του... Ανάσταση στους τίτλους που τόσο πολύ έχει ποθήσει τα τελευταία χρόνια.

Με τις αγωνίες του «τριφυλλιού» να εντοπίζονται στο γήπεδο (είτε εντός είτε για το γήπεδο), όλα τα υπόλοιπα ζητήματα μπαίνουν στην... ουρά, με τους ανθρώπους της ΠΑΕ να συνιστούν και χθες... ψυχραιμία και υπομονή για την έντονη μεταγραφολογία που έχει αναπτυχθεί γύρω από τον Παναθηναϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα