Σάββατο 3 Απριλίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Η αύξηση του Μ.Κ. «κλειδί» των εξελίξεων



ΕΘΝΟΣΠΟΡ 2/4/2010
Πρώτα η αύξηση του ΜΚ και μετά ο προπονητής και οι μεταγραφές... Από τη στιγμή που οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Σ. Κόκκαλη και του Λ. Λαυρεντιάδη δεν είχαν «χάπι εντ», πάγωσαν οι εξελίξεις και στις συζητήσεις με τον Ερν. Βαλβέρδε αλλά και στον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Μέχρι τις 26 Απριλίου, πάντως, θα πρέπει να έχουν μπει στα ταμεία της ΠΑΕ άλλα 10.000.000 ευρώ, είτε τα βάλει ο Σ. Κόκκαλης, είτε ο Λ. Λαυρεντιάδης, είτε κάποιος άλλος, και, όπως τονιζόταν κατηγορηματικά από διοικητικούς κύκλους, «μόλις λυθεί το οικονομικό θέμα, θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς».

Ο Ερν. Βαλβέρδε παραμένει και «επίσημα» το πρώτο φαβορί για τον «ερυθρόλευκο» πάγκο και το όνομά του συζητήθηκε στη συνάντηση της Μεγάλης Τετάρτης μεταξύ του Σ. Κόκκαλη και του Γ. Χρυσικόπουλου. Μάλιστα έγινε κουβέντα και για τους όρους που θα περιέχει η επίσημη πρόταση που θα καταθέσει ο Ολυμπιακός στον Ισπανό τεχνικό μετά το Πάσχα και υπάρχει η πεποίθηση ότι θα υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Από εκεί και πέρα, μόλις κλείσει ο προπονητής, θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις τόσο για τους παίχτες που θα αποκτηθούν όσο και γι’ αυτούς που θα αποχωρήσουν. Από τη στιγμή που ο Χ. Ντάτολο δεν θα παραμείνει, ενώ ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τον Λ. Γκαλέτι, οι Πειραιώτες βρίσκονται σε αναζήτηση ακραίων χαφ.

Ο Ν. Σκόκο της ΑΕΚ είναι ο πρώτος στόχος και υπάρχει η πεποίθηση ότι ο Αργεντινός θα αποκτηθεί, αφού και ο ίδιος επιθυμεί να μετακομίσει στο λιμάνι, ενώ εξετάζονται και άλλες πιο δαπανηρές περιπτώσεις.

Ο Λευκορώσος Αλ. Χλεμπ, ο οποίος ανήκει στην Μπαρτσελόνα (παίζει δανεικός στη Στουτγάρδη), έχει προταθεί και η περίπτωσή του συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, ενώ θα γίνουν και φέτος επαφές με τη Λυών για τον Σουηδό Κ. Κάλστρομ.

Τέλος, οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν να δουν τις εξελίξεις στις συζητήσεις του Μ. Γιοβάνοβιτς με τη Λίβερπουλ και αν δεν υπάρξει συμφωνία, θα καταθέσουν επίσημη πρόταση στον Σέρβο μεσοεπιθετικό. Μάλιστα, ο Σ. Κόκκαλης είναι προσωπικός θαυμαστής του Μ. Γιοβάνοβιτς και μπορεί να κάνει την υπέρβαση για να τον αποκτήσει.

Οσο για την αύξηση του ΜΚ, ακόμα και χθες κάποιοι πίστευαν ότι με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο θα υπάρξει συμφωνία μεταξύ του προέδρου του Ολυμπιακού και του Λ. Λαυρεντιάδη για να αγοράσει ο 38χρονος επιχειρηματίας το 20% των μετοχών.

Ομως από χθες υπήρξε και μία έντονη φημολογία μήπως αναθερμανθεί το ενδιαφέρον των αδερφών Αγγελόπουλων για να μπουν και στην ΠΑΕ.

Στα αγωνιστικά οι παίχτες προπονήθηκαν χθες το πρωί και θα έχουν ρεπό μέχρι την Τρίτη του Πάσχα.

Ο Στολτίδης, λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο, έκανε ατομική προπόνηση, ενώ απουσίασε με άδεια ο Ζαϊρί.

Στην πρώτη ομάδα θα προωθηθούν ο 16χρονος Βραζιλιάνος Βάντερσον και ο 18χρονος Βαλεριάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα