Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Σωτ. Παναγιωτόπουλος


Βλέψεις για υποψήφιος βουλευτής
Την απόφασή του να συνεχίσει την πολιτική του πορεία στην Αυτοδιοίκηση και την καθαρή πρόθεσή του να διεκδικήσει μια θέση υποψήφιου βουλευτή στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, αποκαλύπτει σήμερα με συνέντευξή του στο «Θάρρος» ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας και αντινομάρχης Παραγωγής Σωτήρης Παναγιωτόπουλος. Όπως, μάλιστα, τονίζει, «δεν έχει σκοπό να πάει από τώρα σπίτι του» και να του απονεμηθεί τόσο νωρίς ο τίτλος του τέως.
Αν και δεν ξεκαθαρίζει από ποιο βαθμό Αυτοδιοίκησης θα συνεχίσει τον πολιτικό του αγώνα, δε φαίνεται να έχουν βάση τα σενάρια περί ενασχόλησής του με το Δήμο Μελιγαλά. Στόχος του είναι η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση.
Παράλληλα, ξεκαθαρίζει ότι δε θα είναι πλέον υποψήφιος για την προεδρία της ΝΟΔΕ, μετά από 16 και πλέον χρόνια συνεχούς θητείας.
Στη συνέντευξη που ακολουθεί ο κ. Παναγιωτόπουλος μιλά ακόμη για τις εσωκομματικές διαδικασίες στη Νέα Δημοκρατία, για τη σημαντική διαφορά που εξακολουθεί να έχει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης από το κυβερνών κόμμα, για τα χρίσματα στους υποψηφίους στις επικείμενες εκλογές με τον «Καλλικράτη», αλλά και για την κατάργηση του θεσμού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης.
Πηγή: ΘΑΡΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα