Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Μπακογιάννη: «Γνωστό ποιοι στοίχισαν στην παράταξη»

Mε μια αιχμηρή δήλωση, γεμάτη υπονοούμενα για την αποχώρηση του κ. Σαμαρά από τη Ν.Δ. και την πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη το 1993, αντέδρασε η κ. Ντόρα Μπακογιάννη στην ανακοίνωση της Ρηγίλλης. «Νομίζω ότι τέτοιοι άνθρωποι που δεν ξέρουν τι άλλο να πουν, δεν μπορούν να καληνυχτίζουν ανθρώπους που διαχρονικά έχουν προσφέρει, ξεχνώντας ότι αυτή η παράταξη έχει ιστορία. Και ποιοι έβλαψαν και ποιοι στοίχισαν σε αυτήν την παράταξη διαχρονικά είναι καταγεγραμμένο», σχολίασε η κ. Μπακογιάννη.

Η πρώην υπουργός η οποία βρίσκεται στην Κρήτη προκειμένου να στηρίξει τον υποψήφιο περιφερειάρχη κ. Γιαννουλάκη, απέφυγε να σχολιάσει τον χαρακτηρισμό «ναυαγοσώστης του κ. Παπανδρέου» τον οποίον απέδωσε η Ρηγίλλης στον πατέρα της, λέγοντας ότι δεν σχολιάζει δηλώσεις
 της Ν.Δ. οι οποίες δεν έχουν ουσία. «Τα δύο μεγάλα κόμματα αρμενίζουν με την ίδια πολιτική προ κρίσης, καθώς δεν έχουν αντιληφθεί ότι οι πολίτες δεν ασχολούνται πλέον με κοκορομαχίες», κατέληξε.

Η κ. Μπακογιάννη ετοιμάζεται πυρετωδώς για την ίδρυση του νέου πολιτικού σχηματισμού, πιθανότατα εντός του Νοεμβρίου. Για την πρώην υπουργό είναι εξαιρετικά κρίσιμο το ποσοστό που θα κατακτήσει ο κ. Γιαννουλάκης στην Κρήτη, η οποία αποτελεί το προπύργιο της πρώην υπουργού. Είναι χαρακτηριστικό ότι θα παραστεί και στις τέσσερις παρουσιάσεις των υποψηφίων του κ. Γιαννουλάκη που θα πραγματοποιηθούν στους αντίστοιχους νομούς της νήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα