Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Απορίες και αντιδράσεις

Απορίες και έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Τριφυλία η επίσημη παρουσίαση του προγράμματος των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Τριφυλίας για το καλοκαίρι του 2017 από το δήμαρχο Παναγιώτη Κατσίβελα, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή.
Οι εκδηλώσεις δεν είναι κατανεμημένες ανά Δημοτική Ενότητα ισόρροπα και από το πρόγραμμα εμφανώς και καταφανώς «ριγμένη» είναι η Δημοτική Ενότητα Φιλιατρών.
Ενώ στη διπλανή γειτονική Δ.Ε. Γαργαλιάνων πρόκειται να πραγματοποιηθεί πλήθος εκδηλώσεων, στα Φιλιατρά μόνο μία, στην κεντρική πλατεία. 
Στα Φιλιατρά αναρωτιούνται για ποιο λόγο πληρώνουν πολιτιστικό τέλος στο νερό, αφού η Δημοτική Αρχή Τριφυλίας δεν τους το ανταποδίδει σε πολιτιστικές δράσεις και εκδηλώσεις, ενώ με ενδιαφέρον αναμένουν να πληροφορηθούν το κόστος, συνολικά, των εκδηλώσεων, αλλά και κάθε μιας ξεχωριστά, ώστε να διαπιστώσουν τι γίνονται και πού πάνε τα λεφτά που πληρώνουν, καθώς δεν ανταποδίδονται στη Δ.Ε. Φιλιατρών από τη Δημοτική Αρχή Τριφυλίας.
«Τόσα πολλά παραπάνω εισπράττει η ΔΕΥΑΤ και αποδίδει στο Δήμο Τριφυλίας ως πολιτιστικό τέλος από τη Δ.Ε. Γαργαλιάνων απ’ ό,τι από τη Δ.Ε. Φιλιατρών;», αναρωτιούνται…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα