Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Απόφαση για «Στελέχωση Ταχυδρομείου Φιλιατρών» από το Δ.Σ. Τριφυλίας

Ομόφωνη απόφαση για «Στελέχωση Ταχυδρομείου Φιλιατρών» έλαβε στην τελευταία του συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας. Η στελέχωση του Ταχυδρομείου Φιλιατρών έφτασε στο Σώμα μετά τη με αριθ. 30/2017 Απόφαση της Δημοτικής Κοινότητας Φιλιατρών με θέμα «Στελέχωση Ταχυδρομείου Φιλιατρών».
Στην απόφαση της Δ.Κ. Φιλιατρών, την οποία σύμφωνα με το απόσπασμα του πρακτικού φέρεται να ανέγνωσε στο Σώμα ο αντιδήμαρχος Δ.Ε. Φιλιατρών, Αναστάσιος Πούλος, σημειώνεται πως ο πρόεδρος, Χαράλαμπος Καναλουπίτης, στην εισήγησή του αναφέρθηκε «στην αναγκαιότητα στελέχωσης του Ταχυδρομείου Φιλιατρών, το οποίο λειτουργεί με ένα μόνο υπάλληλο. Η πόλη μας, ενώ έχει τον περισσότερο αγροτικό πληθυσμό και το υψηλότερο έσοδο για το κράτος από γεωργική δραστηριότητα, οι αγρότες αναγκάζονται να πηγαίνουν στις διπλανές Δημοτικές Κοινότητες να εκδίδουν και να εξαργυρώνουν εργόσημα, με αποτέλεσμα να χάνονται εργατοώρες, να ξοδεύονται χρήματα και να υπόκεινται σε ταλαιπωρία κ.λπ. Καμία υπηρεσία δεν μπορεί να λειτουργεί εύρυθμα με ένα μόνο υπάλληλο και μη ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών».
Το Συμβούλιο της Δ.Κ. Φιλιατρών εισηγήθηκε ομόφωνα «την άμεση στελέχωση του Ταχυδρομείου Φιλιατρών, ώστε οι αγρότες να μην αναγκάζονται να πηγαίνουν στις διπλανές Δημοτικές Κοινότητες να εκδίδουν και να εξαργυρώνουν εργόσημα. Η απόφαση αυτή να κοινοποιηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο για λήψη σχετικής απόφασης, η οποία στη συνέχεια θα αποσταλεί στη Διοίκηση των ΕΛΤΑ». 
Το Δ.Σ. Τριφυλίας ομόφωνα αποφάσισε «Την άμεση στελέχωση του Ταχυδρομείου Φιλιατρών για την εύρυθμη λειτουργία του ώστε: -Να παρέχονται ικανοποιητικές υπηρεσίες στους πολίτες της Δ.Ε Φιλιατρών -Οι αγρότες να μην αναγκάζονται να πηγαίνουν στις διπλανές Δημοτικές Κοινότητες να εκδίδουν και να εξαργυρώνουν εργόσημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα