Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΣΟΚ: Αντιδράσεις για το αποτέλεσμα δημοτικών

Image

Τα αποτελέσματα των πρόσφατων περιφερειακών και δημοτικών εκλογών πρόκειται να συζητήσει το επόμενο διάστημα η Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ σε συνεδρίαση της ολομέλειας. Προηγουμένως θα συνεδριάσει η Νομαρχιακή Επιτροπή με τις συντονιστικές των τοπικών οργανώσεων και στη συνέχεια θα ζητηθεί η άποψη των μελών. Να σημειώσουμε ότι το κλίμα μεταξύ των τοπικών στελεχών μπορεί να είναι «πανηγυρικό» αναφορικά με το τελικό αποτέλεσμα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και την άνετη επικράτηση του συνδυασμού του Π. Τατούλη, αλλά δε συμβαίνει το ίδιο και με το αποτέλεσμα στις δημοτικές εκλογές στη Μεσσηνία.
Το ΠΑΣΟΚ, μετά από πολλά χρόνια, έχασε και τους έξι (6) νέους Δήμους, γεγονός που δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητο μεταξύ των μελών. Ιδιαίτερα «φορτισμένο» φαίνεται να είναι το κλίμα σε ό,τι αφορά το αποτέλεσμα στο Δήμο Καλαμάτας, όπου ανοικτά πλέον σε δηλώσεις τους μέλη της «Αλλαγής» τονίζουν ότι υπήρξε συγκεκριμένο σχέδιο εκ των έσω «ψαλιδίσματος» της δυναμικής του συνδυασμού. Α.Π.

3 σχόλια:

  1. Ο ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΣΝοεμβρίου 27, 2010

    ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ;
    ΠΟΙΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ; ΤΙΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ;
    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΛΙΓΟ;
    ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ, ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ, ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ, ΓΛΥΦΤΕΣ!
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΑΠΛΆ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ, ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ;
    ΠΟΙΟΣ ΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ;
    ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΡΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα