Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Προλογίζει η πρόεδρος των ξενοδόχων Τριφυλίας τον επικεφαλής του συνδυασμού Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία Δήμου Τριφυλίας- Υποψ. Δήμαρχος Δημήτρης Σωτηρόπουλος

Γαργαλιανιωτισσες και Γαργαλιανιώτες, Τριφύλιες και Τριφύλιοι,
συγκεντρωθήκαμε σήμερα όλοι εδώ ν' ακούσουμε την τελευταία προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Τριφυλίας και επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας Δήμου Τριφυλίας Δημητρη Σωτηρόπουλου

Ανέβηκα σήμερα στο βήμα να προλογίσω τον επικεφαλής του συνδυασμού μας ως υποψήφια δημοτική Συμβουλος Δημου Τριφυλίας αλλα και ως Πρόεδρος των Ξενοδόχων & Ιδιοκτητων τουριστικων Καταλυμάτων Τριφυλίας, μιας ένωσης που εδω και 10 χρόνια μόνο θετικά αποτελέσματα έφερε στον τόπο μας και αυτο γιατι πιστέψαμε οτι εν τη ενωση επέρχεται η ισχυς.
Δεν φοβηθηκαμε να μοιραστουμε το κοινο μας όραμα για την πρόοδο της Τριφυλίας και ειμαστε οι πρωτοι που καταφεραν να κάλεσουν στο ιδιο τραπέζι συζητησεων τους Δημάρχους ολων των περιφερειων της Τριφυλιας ακομα και αυτων των περιφερειων που δεν συμπεριλαμβάνονται σήμερα στο νεο δημο, οταν η λέξη Τριφυλία φάνταζε πολυ μακρινη.

Τα αποτελέσματα των προσπάθειών μας τα γνωρίζετε όλοι . Δρούμε πάντα με γνωμονα το κοινο καλο χωρις εξαιρεσεις και χωρις διακρίσεις . Μολις προχθές πάλι οι παραλιες των Γαργαλιάνων και η νησος Πρωτη προβάλλονταν στην τηλεόραση υστερα απο τις δικες μας προσπάθειες. Τα Γαργαλιανίωτικα προιόντα και τους δικους σας επιχειρηματίες προβάλλουμε στις εκθέσεις του εξωτερικου και εσωτερικου.

Δεν ειναι τυχαίο , και παρακαλώ σημειώστε το, οτι 3 απο εμας τους ξενοδόχους , τους ελευθερους επαγγελματιες, που δεν εχουμε κανένα δεδομένο μηνιαίο εισόδημα, και που το επάγγελμα μας απτεται αμεσα της ανάπτυξης του τόπου, τόλμησαμε να εκτεθουμε και να ζητησουμε την ψήφο εμπιστοσύνης σας στις εκλογές αυτες. Συγκρίναμε και αποφασίσαμε με απολύτως αυτοδιοικητικα κριτηρια .Και επιλέξαμε τον 'Αριστο. Επιλεξαμε τον Δημητρη Σωτηροπουλο. Δεν ειμαστε ουτε Νεοδημοκρατες ουτε Πασοκατζηδες ουτε αριστεροι οταν προκειται για τον τοπο μας . Δεν θα λύσει τα προβλήματα μας η ιδεολογία του καθενός αλλα η αγάπη μας για τον τόπο μας και η ανιδιοτελής διάθεση προσφορας.

Ειμαστε αυτοδιοικητικοι και βάζουμε πανω απ'ολα το καλό της Τριφυλιας μας και προχωράμε χωρις ταμπέλες για να κάνουμε το δημο μας πρότυπο ανάπτυξης!

Δεν ειναι επισης καθολου τυχαιο οτι ο λαος των Φιλατρων επέλεξε, μεταξύ δύο συνδημοτών του, τον Δημητρη Σωτηρόπουλο, ως τον καλυτερο και με διαφορα και αυτο ειναι η τρανότερη αποδειξη της αξίας της προσωπικότητας τους ανθρωπου αυτου, για να λέμε επιτέλους τα πράγματα με το ονομα τους ! Οπως εσεις γνωριζετε προσωπα και καταστάσεις της περιοχης σας καλύτερα απο εμας τους υπόλοιπους Τριφύλιους , ετσι και οι φιλοι μας Φιλιατρινοι ψηφισαν τον καλύτερο και εστειλαν ηχηροτατο μηνυμα σε ολους μας!

Κυριες και κυριοι ,

βρισκόμαστε σε μια πολυ κρίσιμη περίοδο για τον τόπο μας. Θεωρω οτι πολλοι ειναι εγκλωβισμένοι στις κομματικές γραμμές και γίνονται ερμαια της εκδούλευσης των φαύλων της κομματοκρατίας , οποιασδήποτε κομματοκρατίας. Οι κυριοι της βουλής απ' όλες τις παρατάξεις ζήτησαν απο τον ελληνικο λαο να στείλει το μηνυμά του. Το στείλατε στις εκλογες της προηγούμενης Κυριακής είτε με τις επιλογές σας είτε με την αποχή σας.

ΤΩΡΑ καλουμαστε πάλι να συμμετάσχουμε με την ψηφο μας για το μέλλον μας.

Και σας ρωτω: τι μηνυμα θα στείλουν οι κύριοι της βουλης για το δικο μας μέλλον, για τα καθημερινα μας προβλήματα .

Αυτα θα λυθούν απο τους ανθρωπους που ζουν ΕΔω, ΜΑΖΙ ΜΑΣ, γυρω μας, τους γνώστες, τους εμπειρους, αυτούς που αγαπουν τον τόπο μας και συνειδητά επέλεξαν να ζουν εδώ – μαζί μας, που δεν εμφανιστηκαν εν μια νυκτι – φερτοί από τα κόμματα, αλλα φυλάνε Θερμοπύλες και θα συνεχισουν να το κάνουν .

Ενας τέτοιος ειναι Δημητρης Σωτηρόπουλος , εκεινος που ενωσε ανθρωπους απο όλα τα πολιτικά και κοινωνικά μετερίζια γιατι το οραμά τους ηταν κοινο με το δικο του όραμα .
Και ως τέτοιον παρακαλω υποδεχτητε τον !

38 σχόλια:

  1. Κάποιοι ζήλεψαν την δράση μερικών μερικών.... ονόματα δεν λέμε....... ή μια νέα Μπουμπουλίνα γεννιέται;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠαρασκευήΝοεμβρίου 13, 2010

    ....Μολις προχθές πάλι οι παραλιες των Γαργαλιάνων και η νησος Πρωτη προβάλλονταν στην τηλεόραση υστερα απο τις δικες μας προσπάθειες...

    Καλά, καταλαβαίνω καλά;
    Τι είναι αυτά που λέει;
    Με δικές μας προσπάθειες....προβλήθηκε η νήσος Πρώτη...
    ποιοί είναι αυτοί, με τις προσπάθειες των οποίων, όπως λέει, προβλήθηκαν οι παραλίες των Γαργαλιάνων και η Πρώτη;
    Προφανώς μάλλον εννοεί οι ξενοδόχοι Τριφυλίας...
    Δηλ, αν οι ξενοδόχοι Μεσσηνίας πρόβαλαν της ομορφιές της Μεσσηνίας, θα έπρεπε η Μεσσηνία να γίνει δήμος;
    Παράξενες λογικές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ…ΤΙΤΛΟΥ ΣΑΣ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΜΕΛΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ; ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΆΦΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ.....ΚΑΝΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΛΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΑΚ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΉΜΟς ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε τι λέει το κοριτσάκι, ποιός του τα είπε να τα πει;
    Τόσο πολύ ανόητος είναι και διεκδικεί να γίνει και δήμαρχος;
    Ασε δεν θα πάρουμε Σάμαλη, την επόμενη φορά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και επειδή διαλέξατε τρεις ξενοδόχοι τον Μιμούλη, αποτελείται σεις το μέτρο και θα έπρεπε να τον διαλέξουμε και εμείς;
    Ποια νομίζετε ότι είστε;
    Φαίνεται ότι κοντά στην γιατράρα μας κολλήσατε και σεις και σηκώσατε την μύτη πολύ ψηλά, ψηλότερα από ότι πρέπει!
    Πάρτε το αλλιώς και προσγειωθείτε στη γή παρακαλώ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δοξολογία υπερ Σωτηρόπουλου, απο την προεδράρα!!
    Γιατράρα , προεδράρα σμίξανε και αντε να ακούσεις μετά την ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητοι μου ,

    πραγματικα σας ευχαριστω θερμά που ασχοληθήκατε με το περιεχόμενο της ομιλίας μου !
    Θα προσπαθήσω να κάνω διάλογο μαζί σας εστω και με αυτο τον τρόπο αν και πραγματικα θα ήταν καλλιτερα προσωπο με προσωπο (εγω παντως το επιθυμω αυτο...) αν και άλλος στη θέση μου θα το απέφευγε. Αλλα έχω μάθει να υποστηρίζω κάτω κατω αυτα που πιστευω χωρις δογματισμούς και αγκυλώσεις και χωρίς να κρύβομαι.
    Ελπίζω να μην ξεχάσω κανένα απο τα σχόλια σας...
    1. Σ'ευχαριστω για το σχόλιο σου (χα...ειναι νομιζω το μονο καλοπροαίτερο!) ...θα ήταν τιμή μου να έχω την τύχη της Μπουμπουλίνας !
    2. Βεβαίως και ειναι οι Ξενοδόχοι αυτοι που έβαλαν στο χάρτη των προορισμών την Τριφυλία ...Πόσα δεν ξέρετε ρε παιδια...αν σας εξιστορήσω τους λόγους αλλα και την πορεία της Ενωσης μας τόσα χρόνια τωρα, θα με δικαιώνατε .
    Ομως φίλε μου σε καμια περίπτωση δεν εννοουσα οτι "αν οι ξενοδόχοι Μεσσηνίας πρόβαλαν της ομορφιές της Μεσσηνίας, θα έπρεπε η Μεσσηνία να γίνει δήμος " Αυτο που ήθελα να τονίσω ειναι οτι με σωστούς συνεργάτες το μέλλον της Τριφυλίας ετσι όπως εχει διαμορφωθει ως δήμος δεν κινδυνεύει. Μακάρι για μένα να ήταν ακόμα πιο μεγάλος . Ελάτε τωρα ρε παιδια...Η Καλαμάτα ειναι αυτη που μας φοβάται ! Η ανάπτυξη μας αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας ειναι δεδομένη. Προσωπικά εγω δεν ειχα απολύτως κανένα πρόβλημα για το που θα ειναι η εδρα μας ουτε και απο που θα καταγεται ο δημος. Για εκείνο που ειμαι σίγουρη ειναι οτι μόνο μεσα απο τη δική μας συνένωση και μονο αν απεγκλωβιστούμε απο κομματικές επιταγες (χωρις αντικρυσμα κιολας)μπορουμε να κάνουμε τη διαφορα. Προσωπικα δεν το αντέχω να μπαίνω κατω απο τις φτερουγες ενος κομματος και να προχωράω χωρις τη δική μου κρίση . Τωρα θα μου πείς : καλα μας δουλευεις ? δεν εχει τη στηριξη του ΠΑΣΟΚ ο Σωτηρόπουλος? Σαφως και την εχει. Χρισμα όμως σαν τον Κολλια επισημα δεν πήρε. Δεν δεχτηκαμε κανενα Βουλευτη να παραστει στις ομιλίες μας , δεν δεχτηκαμε χρηματα απο το κόμμα του ΠΑΣΟΚ , δεν κατεβάσαμε τους απο μηχανης Θεους, τ' αρχηγόπουλα του κομματος όπως εκαναν οι αντιπαλοι μας. Υπάρχουν ομως μαζι μας ανθρωποι απ' όλους τους χωρους, και δεξιοι και αριστεροι.
    3. Κυρία Ευη σαφως και πήρα ομόφωνη απόφαση του ΔΣ μας. Δεν πήγα ξυπόλυτη στ αγκάθια. Ξερω να προστατεύομαι. Και για να σε πληροφορήσω περισσότερο, να ξέρεις οτι απο τα 45 μέλη μας τα 44 ψηφίζουν Σωτηρόπουλο. Τυχαίο ? Δε νομίζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 4. Ευχαριστω πολύ που αναγνωρίζετε τους αγώανες μας! Σ' εσας εχω απαντησει προηγουμενα. Θα το ξαναπώ αλλιως. Στην ιστορία του τόπου ειτε το θελετε ειτε οχι η συνένωση των δήμων πριν απο 10 χρόνια μονο θετικα αποτελεέσμα εχει φέρει . Τωρα αν κάποιοι καρεκλοκένταυροι ενοχλήθηκαν, λίγο με νοιάζει πια ! Εσας όμως πρέπει να σας προβληματίσει. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανεναν να εμποδίσει την ανάπτυξη του τόπου δημιουργώτας εχθρες και διαιρώντας μας , φοβούμενος μη χάσει το μασαμπούκι του! Αυτα μακρια ! Δεν ειμαστε Δημόσιοι υπάλληλοι, ούτε εισοδηματίες. Ειμαστε αγωνιστες του 24ώρου αγαπητοι μου!
    5. Φίλε μου κοριτσάκι με την εννοια που εννοείς δεν είμαι και το έχω αποδείξει! (Θα μπορούσα να σου μιλήσω σε αλλη γλώσσα για να στο εξηγήσω καλλιτερα αλλα δεν το επιτρέπω στον εαυτο μου. ) Ειμαι ενεργός πολίτης,βιοπαλαίστρια, εχω βγεί στην κοινωνία παλευοντας με το σπαθί μου και κατα κοινή ομολογία εχω βγει νικήτρια. Η εκθεσή μου άλλωστε στις εκλογες αυτες το απέδειξε. Δηλώνω περηφανη για τις επιλογές μου και παρουσα για την Τριφυλία απο Δευτέρα όποιο και να ναι το αποτέλεσμα. Ειμαι σίγουρη οτι θα ξανασυναντηθουμε!
    6. Αν ειχε ο αντίπαλος μας 3 απο εμάς (να σου πω οτι ήταν έτοιμοι και άλλοι 2 - ετσι για την ιστορία του θέματος), θα το χτύπαγε συνεχώς στο λόγο του. Φίλε μου είτε το θές ειτε όχι το επάγγέλμα μας απτεται αμεσα της ανάπτυξης του τόπου. Ειμαστε εκεινοι που φέρνουν κοσμο στην περιοχή και συμπαρασύρουν σχεδόν όλα τα επάγγέλματα . Ο τουρισμός μας αφορά όλους ! Ας μας επιτρέψεις να γνωρίζουμε κάτι παρα πάνω...Ειμαστε ολοι προσγειωμένοι, μην ανησυχεις . Εσυ ζεις στην νεφελοκοκυγία σου φίλε μου. Μακάρι να το καταλάβεις πρίν να είναι πολυ αργα για όλους μας.
    7. ναι ρε φιλάρα ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ (και πρόσεξε : το γράφω με κφαλαία!)Ειναι τιμή μου και καμάρι μου μου που εμπιστεύονται τόσα χρόνια οι συνάδελφοι μου. εσένα, αλήθεια, σε εμπιστευεαται κανεις? Εχεις προσφρέρει ρε φιλαρα κάτι σε αυτον τον τόπο? Γιατι η κουβέντα του καφενείου και της ανωνυμίας του διαδικτύου ειναι η πιο ευκολη...φιλάρα! χα!

    Εν κατακλείδι , σας ευχαριστώ όλους για την προσοχή σας . Δηλώνω για άλλη μια φορα οτι απο Δευτέρα ξεκινα για μένα ο πραγματικός αγώνας για την Τριφυλία . Μια Τριφυλία που κυλά στο αίμα μας εδω και πολλα χρόνια, που δεν ειναι καινος τόπος και να στε σίγουρος οτι θα είμαι συμφωνη με τις προοδευτικές αποφάσεις και πράξεις και αντιθετη με ό,τι αρνητικό. Αυτο θα το μαθαίνεις καθημερινα. Και θα χαρω αν βρεθούμε στο ιδιο τραπέζι όλοι οι Τριφύλοι και ειδικα εμεις οι νέοι (χμ..νεοι δεν ειστε εσεις που γράφετε?), μπας και αλλάξει κατι σ'αυτον τον τόπο...

    Με τιμή

    Γεωργία Ιω. Χριστοδούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΥΠΑΡΙΣΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΡΙΝΗΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΞΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ...ΚΟΠΕΛΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΠΩΣ Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΔΗΜΟ ΣΒΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΔΕΞΙΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΝΕ ΣΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙΣ ΚΟΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΜΙΜΗΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΦΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΕ ΕΠΑΡΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 60% ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ,ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΣΟΥ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΥΠΟΤΙΜΑ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΝΤ-ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ-ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΟΥΣΕΛΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΜΙΜΗ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΓΩΝΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΛΛΙΑΣ ΜΕ 60% ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ ΜΙΜΗΣ ΕΣΥ ΑΠΛΑ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΣΟΥΖΥ-ΑΝΗΨΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΝΑΙ....ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΝΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είμαι δημόσιος υπάλληλος. Μήπως νομίζετε εσείς οι τρεις ότι θα έπρεπε να ντρέπομαι;
    Τι κουταμάρες λέτε. Ντροπή σας….
    Ντροπή και στον Σωτηρόπουλο που σας το επιτρέπει....
    ψηφήσαμε Σωτηρόπουλο, θα ρίξουμε λευκό!!!!!!
    Ντροπή τέτοιοι άνθρωποι να χρησιμοποιούν καταδικασμένες πρακτικές (να βάζουν συγκεκριμένους στόχους....)για μερικά ίσως, ψηφάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. …. Και επιλέξαμε τον Άριστο. Επιλέξαμε τον Δημήτρη Σωτηρόπουλο. Δεν είμαστε ούτε Νεοδημοκράτες ούτε Πασοκατζήδες ούτε αριστεροί όταν πρόκειται για τον τόπο μας . Δεν θα λύσει τα προβλήματα μας η ι δ ε ο λ ο γ ί α του καθενός αλλά η αγάπη μας για τον τόπο μας και η ανιδιοτελής διάθεση προσφοράς…..
    ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ...ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ!!!!!! (ΒΛΕΠΕ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟ)
    ΕΩΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ!!!!!ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ!!!!ΝΤΡΟΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΛΥΚΟΥΡΓΟΣΝοεμβρίου 13, 2010

    ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ! ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ! ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ; ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ;
    ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΚΤΕΘΩ;
    Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ;
    κΥΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΠΩΣ ΑΠΟΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΒΓΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΚΟΥΡΜΠΕΤΗ.
    Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΣΑΣ.
    ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΤΕ ΝΕΟΚΟΠΟ, ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟ ΜΟΥΖΑΧΕΝΤΙΝ, ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΡΓΗΓΟΥ ΣΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λοιπον για να βάζουμε τα πράματα στη θέση τους . Ο δρομος εχει τη δική του ιστορία και αυτη εχει να κάνει με την εποχη προ εμου. Τωρα το αν ειναι νομιμος ή οχι, το ποιος υποσχεθηκε και ποιος αθετησε ειναι αλλη ιστορια . Σας δηλώνω οτι προσωπικα δεν με αφορα πλεον καθολου διοτι δοξα τω Θεω οι δουλειες μου πηγαίνουν απο το το καλό στο καλλιτερο (ισα - ισα μάλιστα θεωρω οτι μπορει να μου κανει και κακο). Την ανυπαρξια του την εχω αναγαγει σε προτερημα και ειμαι πολυ περήφανη για τις προόδους μου. Αυτη ειμαι εγω κυριοι! Αλλος ταζει δρομους και παραδρομους θεσεις και οφιτσια (χα και μαλιστα τον συγκεκριμενο τον εχει ταξει σε αλλον χαχα!!! τοσο αναξιοπρεπης φανερωνεται ο δικος αρχηγος την στιγμη που εγω δεν εχω κάνει κουβέντα για το θεμα αυτο. Για να μην πω γαι την κρουση που μου εκανε να πουλησω τη δικη μου παραταξη δυο μερες πριν τις εκλογες!)
    Με τα υπόλοιπα περι εκτρωματος δημου κλπ δεν θα ασχοληθω. Την απάντηση μου την εχω γραψει ανωθεν. Ελα φίλε μου ηρέμησε. Καλη η καραμέλα του ΔΝΤ και του μνημονιου (φερεφωνο του κόμματος σου). Να σου θυμησω οτι ο τεως προεδρος της ΝΔ δηλωσε οτι το ΔΝΤ και το μνημονιο ειναι μονοδρομος. Κανεις δεν θα σου δωσει να φας αν δεν δουλεψεις και δεν κοπιασεις! Τα αρχηγοπουλα ολων των κομματων μας οδηγησαν εδω που εχουμε φτασει. Ξυπνηστε και Σταματηστε επιτελους να τους υποστηριζετε και ας κοιταξουμε τα του τοπου μας!
    Οσο για το τι θα κάνω το βραδυ της Κυριακης αναγωγε δεν ξερω ακόμα (χα.την σουζη δεν την ξερω αλλωστε!) Αυτο που ξερω ειναι το τι θα κάνω απο Δευτερα (κοιτα παραπάνω).
    Η αναφορα μου στους δημοσιους υπαλλήλους δεν εχει λογο επικριτικο . Αυτο που θέλω να τονισω ειναι οτι στο κάτω κατω μηνας μπαίνει μηνας βγαίνει εχετε να λαμβάνετε . Εμεις υποχρεουμεθα να αγωνιζομαστε λιγακι παραπάνω απο εσας , περισσότερες ωρες την ημερα , με πολλα ρίσκα, και κανοντας πολυ μα πολυ αγωνα να φέρουμε κοσμο και να δουλεψουν ενα σωρο άλλα επαγγέλματα που εξαρτωνται απο εμας. Νομιζω οτι καταλαβαινετε απολυτως τι εννοω και δεν συμφέρει κανεναν μας να διαστρεβλωνουμε την πραγματικοτητα.
    Οσο για το αν εμφανιστηκα αποτομα αφηστε το να το πουνε τα αρθρα μου για στις εφημεριδες για θέματα τουρισμου και άλλα που δεν απτονται αμεσα αυτου (νοσοκομειο κλπ), η παρουσια μου σε εκθεσεις εσωτερικου και εξωτερικου, σε ημεριδες διαλέξεις ...και ολα αυτα για την Τριφυλια .Ειστε λιγακι αδιαβαστος ...δεν πειραζει ποτε δεν ειναι αργα να αρχισετε να παρακολουθειτε εφημεριδες και να ασχοληστε με τα κοινα.

    Πολυ θα θελα να σας γνωρισω όλους . Ειλικρινα. Θεωρω οτι εχουμε να πουμε πολλα! Το οτι ασχολειστε με το τι ειπα δηλωνει πολλα . Ειμαι σιγουρη οτι ενδιαφερεστε για τον τοπο . Μενει μονο να το συνειδητοποιησετε.
    Θα σας αφησω γιατι εχω και προεκλογικο αγωνα ...
    Σας ευχαριστω και πάλι ολους θερμα!
    Με οποιο αποτέλεσμα ειμαι σιγουρη οτι θα γραψουμε τη δικη μας ιστορια σε αυτον τον τριφυλιακο μονοδρομο!
    Με τιμη
    Γεωργία Ιω Χριστοδούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. … βρισκόμαστε σε μια πολυ κρίσιμη περίοδο για τον τόπο μας. Θεωρω οτι πολλοι ειναι εγκλωβισμένοι στις κομματικές γραμμές και γίνονται ερμαια της εκδούλευσης των φαύλων της κομματοκρατίας , οποιασδήποτε κομματοκρατίας. Οι κυριοι της βουλής απ' όλες τις παρατάξεις ζήτησαν απο τον ελληνικο λαο να στείλει το μηνυμά του. Το στείλατε στις εκλογες της προηγούμενης Κυριακής είτε με τις επιλογές σας είτε με την αποχή σας….

    Ποιος βουλευτής στέλνει μηνύματα υπέρ της ανεξάρτητης Γιατράρα μας όλοι το ξέρετε….για να μην μας δουλεύουν η κυρία πρόεδρος και ο φίλος της γιατρουδάκος της ασπιρίνης……..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. …. Δεν είναι επίσης καθόλου τυχαίο ότι ο λαός των…
    Δηλαδή, όλοι εμείς οι μη Φιλιατρινοί κατά την κυρία πρόεδρο, έχουμε το ακαταλόγιστο; Δεν ξέρουμε να ψηφίζουμε και ξέρουν μόνο οι τουρκόγυφτοι οι Φιλιατρινοί; Επειδή είναι όλοι τους άρρωστοι και τον έχουν ….ανάγκη, σημαίνει ότι ξέρουν και να ψηφίζουν;
    Κοιτάξτε τους εκλεγέντες στην Κυπαρισσία και στα δύο ψηφοδέλτια….. και κοιτάχτε και στα Φιλιατρά!!!!!!
    Ποιοι τελικά ξέρουν και ψηφίζουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ....Ο δρομος εχει τη δική του ιστορία και αυτη εχει να κάνει με την εποχη προ εμου....
    ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ! (Π.Χ)
    ΟΧΙ,ΔΕΝ ΒΛΑΣΤΗΜΑΕΙ, ΟΥΤΕ ΒΛΕΠΕΙ ΟΝΕΙΡΑ!
    ΑΠΛΑ ΦΤΕΡΟΥΓΙΣΕ, ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ....
    ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ!
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΠΕΘΕΡΙΑΖΑΝ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ...Δεν δεχτηκαμε κανενα Βουλευτη να παραστει στις ομιλίες μας... λέτε
    Που πήγε όμως τώρα το φιλότιμό σας και ο εγωισμός σας;;;;
    Είχατε πιστέψει ότι θα βγαίνατε από την πρώτη Κυριακή με 60% όπως λέγατε και δεν θέλατε υποστειλώματα;;;;;
    Τώρα όμως που είδατε την πραγματικότητα επιστρατεύσατε όλους τους υπουργούς και τρέχουν και δεν προλαβαίνουν οι δόλιοι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το σπουδαίο σε όλη αυτήν την χυδαία φρασεολογία και την άνανδρη επίθεση που έχετε εκτοξεύσει εναντίον αυτής της κυρίας είναι πως αν και δεν βγαίνει (όπως φάνηκε την περασμένη Κυριακή) στο δημοτικό συμβούλιο, εντούτοις έχει το θάρρος και το κουράγιο να υπερασπιστεί την επιλογή της σαν παληκάρι!!! Εσείς όμως, επειδή όπως φαίνεται σας έψουξε και σας ψούζει ακόμη (!!!!), αυτή η επιλογή της, βάλετε εναντίον της πιστεύοντας ότι θα την μειώσετε!!!Σας τίναξε όμως σαν σκόνη απο τα παπούτσια της!!! Μη μας περνάτε όμως για χαιβάνια και κορόιδα ( αν και ξέρω ποιος είναι πίσω απο όλα αυτά...το μικρό του όνομά ξεκινάει απο Ά.... και το επώνυμο απο Ξ..... και είναι και χοντρός σαν μπάλα!!! Έτσι χοντροκομμένα είναι και όλα όσα λέει. Φαίνεται και η αγωγή του και η απαιδευσιά του!!!! Αλλά που να μου να ψωνίσει αγωγή??? στα μπουζούκια που συχνάζει μαζί με τον χικκκ που πάει να μας φορέσει??? Ίδιοι είναι διότι όπως λέει και μία ωραιότατη παροιμία "ειδε ο γύφτος τη γενιά του και αναγάλλιασε η καρδιά του" ΧΙΚΚΚΚ!!!!! ) Πολύ μένος ρε χοντρομπαλά...πολύ μένος....ηρέμησε γιατί θα ανεβάσεις πίεση και θα χρειαστείς το γιατρούλι να σε συνεφέρει!!!
    Όσο δε για τις "Κυρίες" που είναι τόσο μορφωμένες και περισπούδαστες, αναρωτιέμαι δεν έβρισκες άλλα ονόματα να βάλεις?? ήταν απαραίτητο να βάζεις ονόματα της νύκτας (βλ. Νταίζη, Εύη...)Άλλά είπαμε "όποιος τις νύκτες περπατεί λάσπες και σκατά πατεί"
    Για την κυρία Αθηνούλα όμως??? Δεν ξέρετε τίποτα??? Δε σας έχει χορέψει πάνω σε κανένα τραπέζι εσάς???
    Άντε και εβίβα!!!! Είστε για γέλια ρε ξεφτίλες!!! Χικκκκκ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πειράζει που την κάνατε φίρμα???? Πειράζει? Πειράζει? όοοοχι δεν πειράζει.
    και έγω μαζί της!!!!
    Σκουλικαντέρες!!!!! χα χα χα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε ανώνυμε ληγμένα έχεις πάρει;;;;;
    ... Σας τίναξε όμως σαν σκόνη απο τα παπούτσια της... λες.
    Καλά δεν βλέπεις ότι όσο μιλάει τόσο πιο πολύ εκτίθεται;;;;;;;;
    Αυτή τουλάχιστον το κατάλαβε και μαζεύτηκε, τι πετάχτηκες τώρα εσύ ..... για να την υπερασπιστείς;;;;;;;
    Στην προκειμένη περίπτωση η σιωπή είναι χρυσός!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φίρμα δεν την κάναμε εμείς φίρμα έγινε μόνη της από την ώρα που βούτηξε το μικρόφωνο και άρχισε τις παρλαπίπες!!!
    Μαζεύτε την...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠαναγιώτηςΝοεμβρίου 13, 2010

    Δεν μπορώ να καταλάβω σε τι εξηπηρετεί, η επιπλέον της ομιλίας Σωτηρόπουλου, δημοσίευση του προλόγου!
    Είναι η προσωπικότητα της κυρίας προέδρου που δίνει κύρος στην υποψηφιότητα του γιατρού;
    Είναι ο τίτλος της προέδρου που θα συγκινούσε τα πλήθη;
    Τι είναι τελος πάντων εκείνο που θεώρησε χρήσιμο ο κος Σωτηρόπουλος και έδωσε την έγκρίση του να δημοσιευθεί;
    Εγω πάντως το μόνο που βλέπω, πέρα απο το χονδροκομένο της υπέρμετρης υμνολογίας, είναι μια προσπάθεια, να αυτοδιαμισθεί η κα Πρόεδρος προς ίδιον όφελος!!!
    Μας μιλάει για ανεξαρτησία την ίδια ώρα που μας λέει ..."για να πουλήσω την δική μου παράταξη"....
    Γενικά δεν ξέρει τι λέει και είναι φανερό ότι πάσχει από ....έλειψη αναγνωρισημότητας και χρησιμοποιεί τον συνδιασμό για να την αποκτήσει αδιαφορώντας για τις συνέπειες.... Γενικά είναι μια πολύ επικύνδινη γυναίκα που βάζει το συμφέρον της πάνω από όλα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ρε σεις ηρεμήστε λίγο. Ξεφύγατε πολύ.
    Η κοπέλα είπε την γνώμη της. Και την είπε δημόσια και ενυπόγραφα.
    Εγω της βγάζω το καπέλο που έχει τα κότσια να τα πει με ονοματεπώνυμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μάλλον επεβλήθη εμπάργκο. Επιτέλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Την προηγούμενη Κυριακή είχα ψηφίσει τον συνδιασμό του κυρίου Κόλλια.
    Μόλις όμως διάβασα την ομιλία του κυρίου Σωτηρόπουλου στους Γαργαλιάνους και ακόμη περισσότερο τον δικό σας πρόλογο κυρία Γεωργία Ιων. Χριστοδούλου κατάλαβα ότι είχα κάνει λάθος.
    Εγώ και οι φίλες μου αυτή την Κυριακή θα σας ψηφίσουμε και είμαστε σίγουρες ότι πράττουμε το σωστό χάρη σε σας!!!!
    Αγωνίστριες και πρωτοπόρες γυναίκες σαν και σας τις έχει ανάγκη ο τόπος μας!!!!!
    Και ίσως θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά στις επόμενες εκλογές να κατεβείτε υποψήφια δήμαρχος!!!
    Τελικά πιστεύω ότι μόνο γυναίκες σαν και σας με δύναμη, θέληση, αγωνιστικότητα και όραμα μπορούν να πάνε το τόπο μας μπροστά!!!!
    Θερμά συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ελα λεμε ! Ας σταματησουν οι χοντροι Ξ....ς και Σ....ς να μιλανε! Οι βοθροι! Οι χοντρανθρωποι σωμα, ψυχη και πνευμα! Η κοπελα τους εβαλε τα γυαλια ! Αφηστε ολα τους σπορους να φυτρωσουν, να βγαλουν λουλουδια και μετα βλεπουμε, οπως ελεγε και ο Μαο Τσε Τουγκ . Ουστ! τσουκνίδες της μικροπολιτικης! Λαμογια πασης φυσεως! Προχωρα κοπελάρα μου και ασε τους βοθροκοιλες , να φάνε την σκόνη σου, να βοουν σε ωτα μη ακουόντων! Ειμαστε μαζι σου! Κριμα που δεν σε γνωρίζαμε καλα προηγουμένως ! Ποτε δεν ειναι αργα! Κολλια μας πηρε μαζι της !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠαναγιώτηςΝοεμβρίου 14, 2010

    Προχώρα Λασκαρίνα !!!!
    Ε-σέ-να θέ-λου-με!!!!! Ε-σέ-να θέ-λου-με!!!!!
    Ζή-τω!!!! Ζή-τω!!!! Ζή-τω!!!! Ζή-τω!!!!
    Κόλλια - Σωτηρόπουλε μια βρο-χή σας σώ-ζει!!!!!
    Μια βρο-χή σας σώ-ζει!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ένας χοντρός...Νοεμβρίου 14, 2010

    ....οι χοντροι Ξ....ς και Σ....ς....
    Τα πάχη σας.... τα κάλη σας.... και η ομορφάδα σας....
    Τα δέντρα που έχουνε καρπούς πετροβολάνε!!!!
    Αφήστε τους κάθε λογής ασήμαντους και κακοπροαίρετους στην άκρη να παραμιλάνε!!!!
    Τουλάχιστον εσείς έχετε αν μη τι άλλο ονοματεπώνυμο, ενώ αυτός είναι καταδικασμένος να παραμείνει μικρός, ασήμαντος και ανώνυμος!!!!
    Γεια σας λεβέντες μου!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ξεβρωμισε ο τοπος απο τους λασπολογους και τον γιατρο της ασπηρινης ΚΟΛΛΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αντε και καλα κρασια!!!!χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΑΣ ΠΑΕΙ ΤΩΡΑ Η ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΚΗΔΕΙΟ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΕΝΑ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΚΟΛΛΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. χμ...πολυ καλα τα πηγε το γκομενακι παντως...και δεν ηταν στο φυσικο της χωρο...εγω πάντως γουσταρω να την ακουω!(και να την βλέπω!) δε μασαει και την παω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα