Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Αφιερωμένη στα παιδιά με καρκίνο η 23η αγωνιστική

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου της παιδικής ηλικίας, η Super League ΟΠΑΠ και η ΟΠΑΠ Α.Ε., σαν χορηγός του πρωταθλήματος, αφιερώνουν την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στον αγώνα του παιδιού να κερδίσει τη ζωή και την υγεία του. Κατά την είσοδο των ομάδων οι παίκτες, οι διαιτητές καθώς και τα παιδιά που θα τους συνοδεύουν, θα φορούν φανέλες των συλλόγων μας.Κατά την παρουσίαση τους θα ξεδιπλώσουν banner με μήνυμα για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας.
Οι Σύλλογοι ΛΑΜΨΗ & ΦΛΟΓΑ είναι Σύλλογοι Γονιών Παιδιών με καρκίνο και αγωνίζονται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών.
Η ΦΛΟΓΑ από το 1982 στην Αθήνα και η ΛΑΜΨΗ από το 1987 στη Θεσσαλονίκη, βρίσκονται δίπλα στα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειες για όσο διάστημα τα παιδιά υποβάλλονται σε θεραπεία στα ογκολογικά τμήματα των παιδιατρικών νοσοκομείων.
Σκοπός της προβολής αυτής είναι τόσο η ευαισθητοποίηση του φίλαθλου κοινού και της κοινωνίας γενικότερα για τα ζητήματα που αφορούν τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας όσο και η οικονομική στήριξη των δραστηριοτήτων των συλλόγων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα