Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Ζητούν άρση της βουλευτικής ασυλίας

Ζητούν άρση της βουλευτικής ασυλίαςΟκτώ χιλιάδες υπογραφές έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής η πρωτοβουλία πολιτών που οργανώθηκε μέσω του Facebook με αίτημα την άρση της βουλευτικής ασυλίας και την αλλαγή του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

Όπως δήλωσε στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» η Β. Σαρλή, μέλος της επιτροπής πολιτών, η ιδέα ξεκίνησε από το Facebook επειδή διαπιστώθηκε ότι «ο κόσμος θέλει επιτέλους να τιμωρηθεί κάποιος. Έτσι αποφασίσαμε να μαζέψουμε υπογραφές και να τις καταθέσουμε στη Βουλή».
Η κατάθεση των υπογραφών πάντως έγινε επεισοδιακά, καθώς τα μέλη της επιτροπής έφθασαν στη Βουλή με συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, ενώ, όπως καταγγέλλουν, εκτός από την υπάλληλο της γραμματείας που παρέλαβε και πρωτοκόλλησε το αίτημα με τις υπογραφές, κανείς άλλος δεν τους έδωσε σημασία.
Ο μόνος που σχολίασε το αίτημα ήταν ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ., Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος φέρεται να είπε ότι το αίτημα για αλλαγή του νόμου περί ευθύνης υπουργών δεν θα γίνει ποτέ δεκτό επειδή «οι Έλληνες είναι δικομανείς και θα σέρνουν συνεχώς τους βουλευτές στα δικαστήρια».

1 σχόλιο:

  1. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ 11.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα