Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

«ΝΕΚΡΩΝΕΙ» αύριο η Ελλάδα !

«ΝΕΚΡΩΝΕΙ» αύριο ο δημόσιος και ο ιδιωτικός τομέας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση στο φορολογικό, στο μισθολογικό και στα εργασιακά. Οι συνδικαλιστές καλούν τους εργαζόμενους να πουν «όχι» στην οικονομική και κοινωνική πολιτική, σημειώνοντας ότι η μέγιστη δυνατή συμμετοχή των εργαζομένων στην απεργία αλλά και στο συλλαλητήριο των συνδικάτων αποτελεί στόχο κάθε γενικής απεργίας. Υπενθυμίζεται ότι η 24ωρη απεργία της Τετάρτης είναι η όγδοη από τις 11 Μαρτίου του 2010, οπότε ξεκίνησαν οι διαδικασίες ένταξης της χώρας μας στον μηχανισμό στήριξης, ενώ εκατοντάδες είναι οι απεργίες και οι στάσεις εργασίας σε κλαδικό επίπεδο.
ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ πραγματοποιούν στις 11 το πρωί την κεντρική απεργιακή συγκέντρωση στο Πεδίον του Aρεως, ενώ το ΠΑΜΕ προχωρά την ίδια ώρα σε ξεχωριστό συλλαλητήριο στην Ομόνοια. Δεκάδες θα είναι και οι προσυγκεντρώσεις.
Μεταξύ αυτών στις 10.30 στο άγαλμα του Βασ. Κωνσταντίνου, πίσω από την Πλατεία Αιγύπτου, θα υπάρξει προσυγκέντρωση των αποστράτων αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Προσυγκέντρωση στις 10.30 το πρωί θα έχουν οι τραπεζοϋπάλληλοι στην Πλ. Κοτζιά.
Ποιοι συμμετέχουν....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα