Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Αλλάζει ιδιοκτήτη το "Ατλάντικ" : ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ «ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ»

ImageΜπορεί οι εργαζόμενοι του πολυκαταστήματος τροφίμων «Ατλάντικ» στην οδό Ψαρών να πέρασαν δύσκολα τους προηγούμενους μήνες, αλλά ένα μέρος των προβλημάτων τους μάλλον θα έχει λυθεί μέχρι το τέλος του μήνα, καθώς βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο οι διαπραγματεύσεις για την αγορά του καταστήματος από ανάλογη αλυσίδα.
Μάλιστα, ένας από τους όρους της συμφωνίας φαίνεται να είναι η επαναπρόσληψη των εργαζομένων, όρος που έγινε πλήρως αποδεκτός από τους νέους υποψήφιους αγοραστές.
Όπως έγινε γνωστό, για το συγκεκριμένο κατάστημα στην οδό Ψαρών υπήρξε ενδιαφέρον από όλα τα μεγάλα ονόματα στο χώρο των πολυκαταστημάτων τροφίμων. Πιο κοντά φαίνεται να είναι η εταιρεία «Βασιλόπουλος», η οποία μάλιστα, σε περίπτωση που συμφωνήσει με τον ιδιοκτήτη, προτίθεται να κλείσει το κατάστημα στην οδό Αρτέμιδος.
Σε καλό δρόμο φαίνεται να βρίσκονται, επίσης, οι διαπραγματεύσεις για το κατάστημα «Ατλάντικ» και στην οδό Χίου.
Να σημειώσουμε ότι, σύμφωνα με προηγούμενο ρεπορτάζ του «Θ», το επιχειρησιακό σχέδιο της «Ατλάντικ» προβλέπει τα εξής: από τα 150 περίπου μαγαζιά που έχει, να πουλήσει τα 50 με 60. Έτσι, θα κρατήσει τα 90 με 100 πιο αποδοτικά καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, ώστε με τα χρήματα που θα βγάλει από τις πωλήσεις των άλλων, συν το δάνειο που προτίθεται να συνάψει με ιδιωτική τράπεζα, να μπορέσει να συνεχίσει τη λειτουργία της.
Του Αντώνη Πετρόγιαννη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα