Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Στα Φιλιατρά για μπαλοποίηση τα σκουπίδια και του Δήμου Οιχαλίας;;;



Μετά την από κοινού σύσκεψη του Δημάρχου Τριφυλίας με τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη και το Δήμαρχο Οιχαλίας για τα σκουπίδια πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τα σκουπίδια ΚΑΙ του Δήμου Οιχαλίας στα Φιλιατρά.
Όπως λένε οι πληροφορίες του TRIFYLIANEWS, στο σχεδιασμό της διαχείρισης των σκουπιδιών για τη Μεσσηνία, προκρίνεται (και προτείνεται) να υπάρχει μία ενιαία διαχειριστική ενότητα Τριφυλίας - Οιχαλίας, με μπαλοποιητή όλων των σκουπιδιών στα Φιλιατρά και εναπόθεση στην Κυπαρισσία.
Επειδή κάτι τέτοιο, αν έβγαινε έτσι στη δημοσιότητα θα προκαλούσε σφοδρές αντιδράσεις πολιτών και δημοτικών συμβούλων από Φιλιατρά και Κυπαρισσία και μια τέτοια πρόταση δεν υπήρχε περίπτωση να περάσει στο δημοτικό συμβούλιο, εξετάζεται ο τρόπος και η φόρμουλα που αυτό θα πλασαριστεί με τις μικρότερες αντιδράσεις.
Σύντομα πάντως αναμένονται εξελίξεις και επίσημα αφού πρέπει να προχωρήσει η διαδικασία της διαχείρισης αλλά και η αποκατάσταση των ΧΑΔΑ που θα πάψουν να λειτουργούν, για να μην πέσουν βροχή τα πρόστιμα από την Ε.Ε.
Στα Φιλιατρά και την Κυπαρισσία, τί λένε γι' αυτό το θέμα;;; Ποιά είναι η θέση πολιτών, συλλόγων, φορέων και δημοτικών - τοπικών συμβούλων για τα σκουπίδια ΚΑΙ της Οιχαλίας;;;
TRIFYLIANEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα