Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Μεγάλο, εντυπωσιακό, τρελό Φιλιατρινό Καρναβάλι 2017!

Έδρα δυνατή, του κεφιού, της χαράς, της τρελής Αποκριάς τα Φιλιατρά με το μεγάλο, εντυπωσιακό και ξακουστό Φιλιατρινό Καρναβάλι! Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν σήμερα τα Φιλιατρά και γιόρτασαν σε ξέφρενους ρυθμούς την τρελή Αποκριά! Κάτοικοι των Φιλιατρών, σύλλογοι, σχολεία της πόλης, καθώς και ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας και ο Σύλλογος Γυναικών Κοπανακίου συμμετείχαν με ενθουσιασμό στην καρναβαλική παρέλαση και τη μουσική εκδήλωση που ακολούθησε στην πλατεία!
Στα Φιλιατρά δεν έπεφτε καρφίτσα! Περισσότερα από 20 καρναβαλικά άρματα και γκρουπ και εκατοντάδες καρναβαλιστές, κάθε ηλικίας, από τα Φιλιατρά, την Κυπαρισσία και το Κοπανάκι πλημμύρισαν τους κεντρικούς δρόμους όπου έγινε η καρναβαλική παρέλαση και την κεντρική πλατεία Φιλιατρών!
Οι Φιλιατρινοί απέδειξαν για μια ακόμη φορά πως διαθέτουν αστείρευτη δύναμη και ανεξάντλητο χιούμορ και με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο, στο δικός τους καρναβάλι, το Καρναβάλι των Φούληδων, όπως είναι ευρύτερα γνωστό εδώ και 15 συνεχή έτη, σατίρισαν την επικαιρότητα, καυτηρίασαν και στηλίτευσαν πρόσωπα και πολιτικές – οικονομικές καταστάσεις στη χώρα και ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών έστειλε το δικό του μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες με το άρμα του «Άστεγου Σερίφη» και, παράλληλα, έστειλαν μήνυμα χαράς και αισιοδοξίας προς όλους!
Φιλιατρά, Κυπαρισσία, Κοπανάκι αλλά και κάτοικοι άλλων Δημοτικών Ενοτήτων ήταν μαζί σ’ αυτή τη γιορτή, στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση για ενότητα, συλλογικότητα, συνεργασία, συναντίληψη και συμπόρευση για να κερδηθεί μέλλον!

Του Ηλία Γιαννόπουλου

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δυνατό και φέτος το Φιλιατριανό Καρναβάλι (βίντεο-φωτογραφίες)

 Γράφτηκε από την  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ OnlineΔυνατό και φέτος το Φιλιατριανό Καρναβάλι (βίντεο-φωτογραφίες)
Σε δυνατούς ρυθμούς κινήθηκε και φέτος το Φιλιατρινό Καρναβάλι.
Μικροί και μεγάλοι μασκαράδες μετέτρεψαν την πόλη σε ένα γιορτινό χώρο και όπως και άλλες χρονιές οι Φιλιατρινοί δ΄ληωσαν βροντερό παρών στα αποκριάτικα δρώμενα της Μεσσηνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα