Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Καρναβάλι στα Φιλιατρά

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ

Φιλιατρά 20/2/2017

Στην τελική τους φάση βρίσκονται οι προετοιμασίες για το ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ.
Η Οργανωτική Επιτροπή του Φιλιατρινού Καρναβαλιού οργανώνει τις τελευταίες λεπτομέρειες ώστε την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017 όλα να είναι έτοιμα για τους καρναβαλιστές που θα πάρουν μέρος στην παρέλαση αλλά και για τους εκατοντάδες επισκέπτες που θα βρίσκονται στην πόλη. Η παρέλαση θα γίνει στις 3:00 μμ, στην Κεντρική Πλατεία των Φιλιατρών.
Το φετινό ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2017 συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου – Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, το Δήμο Τριφυλίας, την Κοινωφελή Επιχείρηση Δ. Τριφυλίας και την Καρναβαλική Επιτροπή. Οικονομικά στηρίζουν το καρναβάλι εκτός από τους παραπάνω φορείς σύλλογοι, ιδιώτες και επαγγελματίες της περιοχής. Μεγάλος χορηγός είναι το ΑΒ Food Market Φιλιατρών και το Κρεοπωλείο Αλεξανδρόπουλος.

Οι οργανωτές απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους Τριφύλιους όχι μόνο να παρακολουθήσουν την καρναβαλική παρέλαση αλλά να μεταμφιεστούν και να συμμετέχουν σ` αυτήν.  Στις τρεις καλύτερες συμμετοχές, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, θα δοθούν χρηματικά βραβεία τριακοσίων, διακοσίων και εκατό ευρώ αντίστοιχα. Επίσης σε κάθε ομάδα δεκαπέντε ατόμων και πάνω που θα λάβει μέρος, η Καρναβαλική Επιτροπή θα δώσει εκατό ευρώ για να αντιμετωπίσει μέρος των εξόδων της συμμετοχής της.
Στην εκδήλωση θα εμφανιστούν δύο νέοι καλλιτέχνες, η Βασιλική Μουρίκη και ο Γιάννης Καρατζάς που με ένα μοντέρνο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα θα διασκεδάσουν το κοινό.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνονται μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι στο Δημοτικό κατάστημα Φιλιατρών στην κυρία Βίκυ Αλεξανδροπούλου  στο τηλέφωνο 2761360023 και στην κυρία Παντελάκη Βιβή στο τηλέφωνο 6972297936.

Οι φίλοι μας μπορούν να μαθαίνουν τα νέα του ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ από το προφίλ μας στο  facebook  στη διεύθυνση https://www.facebook.com/profile.php?id=100011435706656 .

Εκ μέρους της Επιτροπής του Φιλιατρινού Καρναβαλιού
Χαράλαμπος Καναλουπίτης
Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Ε. φιλιατρών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα