Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Μαρινόπουλος: Τέλος εποχής. Κλειστά την Τρίτη τα καταστήματα

Αύριο Σάββατο είναι η τελευταία ημέρα που τα καταστήματα της αλυσίδας θα λειτουργούν για λογαριασμό της Μαρινόπουλος. Το συγκινητικό μήνυμα για το τέλος εποχής
Ένας κύκλος που άνοιξε πριν από 55 χρόνια, με τα εγκαίνια του πρώτου σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλου το 1962, κλείνει αύριο Σάββατο τελευταία ημέρα που τα καταστήματα της αλυσίδας θα βρίσκονται υπό την σκέπη του άλλοτε κραταιού και πανίσχυρου ομίλου.
Την ερχόμενη Τρίτη, επόμενη της Καθαράς Δευτέρας, τα καταστήματα της Μαρινόπουλος θα παραμείνουν κλειστά ώστε να υλοποιηθούν οι τεχνικές εργασίες που επιτρέπουν την ομαλή μετάβαση στη νέα εταιρεία, όπως πρώτο ενημέρωσε το news 247 . Συγκεκριμένα στις πόρτες των καταστημάτων θα αναρτηθούν ανακοινώσεις οι οποίες θα ενημερώνουν τους πελάτες:

Αγαπητοί μας πελάτες, σας ενημερώνουμε ότι, την Τετάρτη 1η Μαρτίου 2017,  το Κατάστημα μας μεταβιβάζεται στην εταιρεία " Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης Α.Ε.Ε". Προκειμένου να πραγματοποιηθούν στις ταμειακές μηχανές οι αλλαγές που προβλέπονται από τον νόμο, το κατάστημα μας θα παραμείνει κλειστό την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017.
Νιώθουμε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την εμπιστοσύνη που μας έχετε δείξει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και για την στήριξη σας στις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε.

Η εταιρεία αλλάζει αλλά όχι οι άνθρωποι!

Όλοι οι Εργαζόμενοι του Καταστήματος, θα είμαστε εδώ για εσάς, όπως πάντα, για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Σας ευχαριστούμε και πάλι θερμά και σας περιμένουμε!
Το γύρισμα της σελίδας και ο δρόμος προς την ομαλοποίηση αγγίζει άμεσα και τους εργαζόμενους. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Σωματείο τους σήμερα Παρασκευή "θα γίνει η καταβολή του υπόλοιπου 40% του Δεκεμβρίου. Η ολική εξόφληση αναμένεται έως το τέλος της άλλης εβδομάδας".
Σε επίπεδο τροφοδοσίας, σύμφωνα με πληροφορίες του news247 από την ερχόμενη εβδομάδα, και αφού έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες ανακαίνισης, ξεκινάει ξανά το γέμισμα των αποθηκών και στην συνέχεια κομβικών καταστημάτων. Στοίχημα της διοίκησης Σκλαβενίτη είναι ένας μεγάλος αριθμός κομβικών καταστημάτων να λειτουργούν με  πλήρη γκάμα και ποικιλία προϊόντων πριν από το Πάσχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα