Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Στην ψυχιατρική κλινική η 24χρονη φοιτήτρια που σκόρπισε τον πανικό στην Καλαμάτα


Ένα πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της Καλαμάτας περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης, όταν μια 24χρονη φοιτήτρια άρπαξε ένα αυτοκίνητο και έκανε τρελή πορεία στο κέντρο της Καλαμάτας.
Όλα ξεκίνησαν στην οδό Κανάρη, όταν ένας νεαρός είδε την 24χρονη να τρυπώνει στη θέση του συνοδηγού ενώ πήγαινε να μπει στο αυτοκίνητό του. Στην προσπάθειά του να την απομακρύνει, βγήκε από το όχημα για να πάει στην πλευρά της. Όμως, η νεαρή βρήκε την ευκαιρία να αρπάξει το όχημα και με ιλιγγιώδη ταχύτητα, μέσω της οδού Γεωργούλη να βγει στην οδό Αριστομένους.
Σε όλη τη διαδρομή χτυπούσε απανωτά παρκαρισμένα οχήματα, ενώ στις διασταυρώσεις συνέχιζε απτόητη. Μάλιστα, όσοι έτυχε να τη δουν, προσπάθησαν να τη σταματήσουν, νομίζοντας ότι είχε κολλήσει το γκάζι του οχήματος.
Καθώς η νεαρή εισήλθε στην οδό Αριστομένους, συνέχισε την τρελή πορεία και προσπέρασε τα υπόλοιπα οχήματα από τη δεξιά πλευρά. Γι’ αυτό, μάλιστα, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και τον ποδηλατόδρομο.
Στην προσπάθειά της να κινηθεί νότια, όμως, ξήλωσε τα προστατευτικά σίδερα στο υπό κατασκευή δυτικό πεζοδρόμιο, ενώ, τελικά, η τρομακτική για όσους το έζησαν πορεία σταμάτησε σε ένα παρκαρισμένο όχημα στο ύψος της Αριστοτέλους.
Μέχρι τότε είχε χτυπήσει πάνω από 20 οχήματα, ενώ το αυτοκίνητο που «άρπαξε» έχει υποστεί τεράστιες ζημιές.
Κατά τη διάρκεια της οδήγησης είχαν ήδη ειδοποιηθεί άντρες της Αστυνομίας, οι οποίοι την καταδίωξαν. Για το λόγο αυτό μόλις η 24χρονη αναγκάστηκε να σταματήσει, συνελήφθη από άντρες της Ασφάλειας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Θάρρους», η κοπέλα αντιμετωπίζει χρόνια σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, κάτι που και η ίδια φώναζε, όταν έμπαινε στο συμβατικό όχημα της Ασφάλειας.
Τέλος να σημειωθεί ότι μετά την απολογία της, οδηγήθηκε στην ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας όπου και παραμένει.
Τα αδικήματα που κατηγορείται μεταξύ άλλων είναι για κλοπή, για διατάραξη συγκοινωνίας, για φθορά ξένης περιουσίας καθώς και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.
Το ευχάριστο στην όλη ιστορία είναι ότι δε θρηνήσαμε θύματα, αφού η πλατεία και οι δρόμοι της Καλαμάτας ήταν γεμάτοι κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα