Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Η επίσημη δήλωση της οικογένειας Βακάκη για το πολύνεκρο τροχαίο της Θήβας!


Η οικογένεια Απόστολου Βακάκη, ιδιοκτήτη της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Jumbo, ζήτησε να μεταδοθεί μέσω του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου δήλωσή της για το τραγικό δυστύχημα της περασμένης Κυριακής.
Η δήλωσή της έχει ως εξής:«Δήλωση του πατέρα του 24χρονου οδηγού της μοιραίας Πόρσε που σκότωσε το θάνατο στην εθνική… Σε μια φράση μόνο, που περικλείει όμως όλο το θρήνο και τον πόνο της, η οικογένεια Βακάκη «μίλησε» για το χαμό του 24χρονου μοναχογιού της, του Γιώργου. «Ο Θεός μας ζητά να διαχειριστούμε το αδιανόητο και να ζήσουμε το αφόρητο…» Η οικογένεια του Απόστολου Βακάκη, ιδιοκτήτη της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Jumbo, ζήτησε να μεταδοθεί μέσω του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου η δήλωσή της για το τραγικό δυστύχημα της περασμένης Κυριακής. Η δήλωση της οικογένειας ως εξής:
«Ο Θεός μας ζητά να διαχειριστούμε το αδιανόητο και να ζήσουμε με το αφόρητο. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας και στις υπόλοιπες οικογένειες και να ευχαριστήσουμε για τη συμπαράσταση όλων στο θρήνο μας για την τραγική πρόωρη απώλεια τριών νέων ανθρώπων και ενός παιδιού.  
Οικογένεια Απόστολου Βακάκη» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα