Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

28 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία


Συνολικά 28 συλλήψεις έγιναν σε αστυνομική επιχείρηση την Πέμπτη στη Μεσσηνία, σε σύνολο 81 συλλήψεων σε όλη την Περιφέρεια.
Στο πλαίσιο της επιχείρησης στη Μεσσηνία συνελήφθη και ένας 29χρονος Ελληνας γιατί μετά από έρευνα στο σπίτι του στην Καλαμάτα οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας βρήκαν 4 ανισοβαρείς συσκευασίες με χασίς βάρους 76,1 γραμ. και μία ηλεκτρονική ζυγαριά, ενώ κατάσχεσαν και το κινητό τηλέφωνο του συλληφθέντα.
Επίσης, για κατοχή χασίς συνελήφθησαν: ένας 58χρονος και ένας 63χρονος Ελληνες στη Δυτική Παραλία Καλαμάτας να κατέχουν από κοινού 6,3 γραμ. χασίς, καθώς και ένας 48χρονος στους Γαργαλιάνους επειδή σε έλεγχο που του έγινε βρέθηκε να κατέχει 4,4 γραμ. χασίς. Στην Τριφυλία συνελήφθησαν επίσης για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα ένας 28χρονος και ένας 18χρονος Ελληνες, επειδή κατείχαν από κοινού ένα μαχαίρι μήκους 27 εκατοστών. Ακόμη συνελήφθησαν 3 Ελληνες Ρομά για ρευματοκλοπή, καθώς και ένας 44χρονος Ελληνας στο Δώριο γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε μια καταδίκη σε 8 μήνες φυλάκιση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας για επιταγές. Για απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας, που τον καταδίκασε σε 2 μήνες φυλάκιση για παράβαση του ΚΟΚ, συνελήφθη και ένας 52χρονος Ελληνας στην Καλαμάτα. Επίσης συνελήφθησαν 8 Ελληνες και 2 αλλοδαποί για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και 7 αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους, εκ των οποίων ο ένας και για καταδικαστικά έγγραφα.
Εν τω μεταξύ από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας εξιχνιάστηκε η κλοπή ενός μοτοποδηλάτου από την Κεντρική Αγορά Καλαμάτας, που είχε γίνει στις 16 του μήνα. Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 31χρονου Ελληνα για κλοπή, ενώ το μοτοποδήλατο βρέθηκε και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του. eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα