Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Του έκλεψαν το αμάξι στην Ηλιούπολη και το βρήκε σε γκαράζ πλοίου στα Νέα Στύρα!



Οι φερόμενοι ως δράστες, ένας 31χρονος και ένας 25χρονος, εντοπίστηκαν, προσήχθηκαν στο λιμενικό τμήμα αλλά κατόπιν προφορικής εντολής του εισαγγελέα αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι, καθώς ορίστηκε τακτική δικάσιμος
To κλεμμένο ΙΧ αυτοκίνητό του εντόπισε χθες ένας άνδρας μέσα στο γκαράζ επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου στα Νέα Στύρα Ευβοίας.
Στελέχη του λιμενικού σώματος ενημερώθηκαν από μία γυναίκα και έναν άνδρα ότι κατά την επιβίβασή τους στο Ε/Γ-Ο/Γ «ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΙΙΙ» που θα απέπλεε από τα Νέα Στύρα για την Αγία Μαρίνα Αττικής, εντόπισαν σταθμευμένο μέσα στο γκαράζ του, όχημα
που προσομοίαζε με όχημα ιδιοκτησίας του άνδρα, το οποίο είχε κλαπεί προ μηνός, από την οικία του στην Ηλιούπολη, και το οποίο είχε δηλώσει ο ίδιος στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.
Ύστερα από έρευνα που πραγματοποίησαν οι λιμενικοί, διαπιστώθηκε ότι το όχημα έφερε νόμιμες πινακίδες οι οποίες αντιστοιχούσαν σε άλλο όχημα, σε συνάρτηση με τον αριθμό πλαισίου.
Οι φερόμενοι ως δράστες, ένας 31χρονος και ένας 25χρονος, εντοπίστηκαν, προσήχθηκαν στο λιμενικό τμήμα αλλά κατόπιν προφορικής εντολής του εισαγγελέα αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι, καθώς ορίστηκε τακτική δικάσιμος.
Την υπόθεση έχει αναλάβει το Α' Λιμενικό Τμήμα των Νέων Στύρων του Λιμεναρχείου Καρύστου, ενώ το Ι.Χ.Ε. όχημα πρόκειται να αποδοθεί στον νόμιμο ιδιοκτήτη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα