Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού για πολλές ημέρες

Φωτογραφία αρχείου
(ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL)

Η κακοκαιρία θα χαρακτηρίζεται από βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι ισχυρές και δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, πολύ ισχυρούς ανέμους και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
Απότομη επιδείνωση του καιρού από σήμερα Δευτέρα το απόγευμα σε διάφορες περιοχές της χώρας προβλέπει, με έκτακτο δελτίο της, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Η κακοκαιρία θα διαρκέσει τουλάχιστον τέσσερις ημέρες και θα χαρακτηρίζεται από βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι ισχυρές και δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, πολύ ισχυρούς ανέμους και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας.
Σήμερα Δευτέρα η κακοκαιρία θα εκδηλωθεί κυρίως στην Βόρεια Ελλάδα από τις απογευματινές ώρες, πλήττοντας την Ήπειρο, την κεντρική και ανατολική Μακεδονία και την Θράκη.

Από το βράδυ δεν αποκλείεται να υπάρξουν φαινόμενα και στα βορειότερα νησιά του Ιονίου, στην δυτική Στερεά Ελλάδα στην Θεσσαλία, στις Σποράδες και στα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Την Τρίτη η κακοκαιρία θα συνεχιστεί κυρίως στην βόρεια ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα ενώ την Τετάρτη αναμένεται να επεκταθεί σε όλα τα ηπειρωτικά.

Την Πέμπτη προβλέπεται κατά διαστήματα κακοκαιρία έως το βράδυ στην κεντρική Μακεδονία, κυρίως στην Χαλκιδική, στην Θεσσαλία, στις Σποράδες και στην Εύβοια, ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα προβλήματα αναμένεται να υπάρξουν και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά.

Η ΕΜΥ επισημαίνει πως ο άστατος καιρός θα συνεχιστεί και τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας, κυρίως στα ηπειρωτικά, συνήθως μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Πηγή:skai

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα