Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Μια 43χρονη πέταξε κουτάβι από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη


Ένα βάναυσο περιστατικό θανάτωσης κουταβιού στην περιοχή του Βαρδάρη προκάλεσε την αναστάτωση της ζωόφιλης κοινότητας της Θεσσαλονίκης.
Για την υπόθεση συνελήφθη μία 43χρονη, εις βάρος της οποίας ασκήθηκε ποινική δίωξη για θανάτωση ζώου συντροφιάς και βασανιστήρια, ενώ παραπέμφθηκε να δικαστεί στο αυτόφωρο.
Η συλληφθείσα, κάτω από άγνωστες συνθήκες, φέρεται να πέταξε κουτάβι από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας όπου ζει με συγγενικά της πρόσωπα. 
Όπως έγινε γνωστό, η ίδια είναι ιδιοκτήτρια κι ενός δεύτερου κουταβιού, ενώ γείτονες που ειδοποίησαν την αστυνομία κατήγγειλαν ότι άκουγαν από το διαμέρισμα της 43χρονης κραυγές ζώων και σχημάτισαν την εντύπωση ότι τα κακοποιούσε. Μετά την απαγγελία των κατηγοριών, ζήτησε και πήρε από το αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τη νόμιμη αναβολή για να δικαστεί τη Δευτέρα. Το δικαστήριο έκρινε ότι δεν είναι ύποπτη φυγής και την άφησε ελεύθερη.
Στο μεταξύ, η φιλοζωική οργάνωση «Αδέσποτα στη Θεσσαλονίκη - Βοηθήστε», ανακοίνωσε ότι το δεύτερο κουτάβι που κατασχέθηκε από την αστυνομία, ήδη υιοθετήθηκε από φιλόζωη εθελόντρια. Πηγή:lifo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα