Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Εκτέλεσε εν ψυχρώ με 2 σφαίρες τη γυναίκα του ενώ θήλαζε τον γιο τους


Συγκλονίζει η άγρια δολοφονία της Hortencia Balcanzar ενώ θήλαζε τον γιο της από τον άντρα της Gabriel Hernandez.Ο 26χρονος από το Μεξικό εκτέλεσε εν ψυχρώ τη γυναίκα τη στιγμή που θήλαζε τον 9 μηνών γιο τους. 
Είχε εξοργιστεί που αργούσε να ετοιμαστεί για να βγουν έξω.Ο Gabriel Hernandez πυροβόλησε δύο φορές τη γυναίκα του και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του Hortencia Balcanzar στο πατρικό της στο Veracruz.
Η άτυχη γυναίκα έπεσε στο πάτωμα με το μωράκι της. Το 9 μηνών βρέφος δεν τραυματίστηκε από την άγρια δολοφονία.Οι κάτοικοι άκουσαν τους πυροβολισμούς και έτρεξαν σπίτι τους. Κάλεσαν τις αρχές αλλά ο 26χρονος είχε ήδη διαφύγει.Οι αξιωματικοί εξακολουθούν να αγνοούν τις κινήσεις του δράστη. Η μητέρα του θύματος, Francisca, είναι συντετριμμένη.Νιώθει άχρηστη και εξαιρετικά λυπημένη που δεν μπόρεσε να σώσει την κόρη της. 
«Δεν θα μπορούσα να την υπερασπιστώ γιατί δεν είδα ότι είχε μαζί του όπλο. Έφυγα τρέχοντας και φώναξε «μαμά».Ο βίαιος σύζυγος, σύμφωνα με δημοσιεύματα, είχε αφήσει έγκυο μια άλλη γυναίκα στην πόλη. Κάτι που είχε βυθίσει σε βαθιά κατάθλιψη την 26χρονη πριν από τον βίαιο θάνατό της τον Ιούλιο.Σε δηλώσεις τους στο Univision, οι γείτονες μίλησαν για την κακοποίηση που βίωνε το θύμα όλα αυτά τα χρόνια. Την έδερνε με καλώδια και την απειλούσε με όπλο.
Απαρηγόρητοι οι γονείς
Ο πατέρας της 26χρονης αναρωτιόταν γιατί τα πεθερικά της δεν έκαναν κάτι κάθε φορά που ο γιος τους τη στοχοποιούσε.
«Θα την πήγαινε στο πατρικό του αλλά τα πεθερικά της συμπεριφέρονταν άσχημα. Την είχαν για μαγείρισσα. Όταν τη χτυπούσε δεν ενδιαφέρονταν.
Κάθε φορά έλεγε ότι δεν θα επιστρέψει. Τη χτύπησε με το όπλο στο πρόσωπο. Ο πατέρας του υποσχόταν να παρέμβει αλλά ποτέ δεν έκανε τίποτα».
Η υπόθεση συγκλονίζει τη μικρή κοινότητα στο Minatitlan στο Veracruz.
Πηγή: Dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα