Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

36χρονος «τρύπωνε» σε ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία σε Στούπα και Άγιο Νικόλαο


Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Μάνης, δέκα περιπτώσεις κλοπής και αποπειρών κλοπής σε ενοικιαζόμενα δωμάτια, δωμάτια ξενοδοχείων καθώς και εξοχικές κατοικίες, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας (Άγιο Νικόλαο και Στούπα).
Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες το απόγευμα, στην Καρδαμύλη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Μάνης, 36χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Μάνης και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι ο 36χρονος, κατά τα χρονικά διαστήματα από την 23.7.2016
έως και την 26.7.2016 και από την 23.7.2018 έως και χθες (25.7.2018), σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας, διέπραξε συνολικά επτά (7) περιπτώσεις κλοπής και τρεις (3) περιπτώσεις αποπειρών κλοπής, σε οικίες κι ενοικιαζόμενα δωμάτια, απ’ όπου αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα κ.α..
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Μάνης, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.
Πηγή: Το Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα