Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Ολοκληρώθηκαν οι νεκροψίες - 87 οι νεκροί από τις πυρκαγιές



Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, ολοκληρώθηκαν οι νεκροτομές σε 86 σορούς συνολικά.
Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, ολοκληρώθηκαν οι νεκροτομές σε 86 σορούς συνολικά. Τις σχετικές ανακοινώσεις ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας Νίκος Καρακούκης.
Πλέον, η διαδικασία περνά στην αποκλειστική ευθύνη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της Αστυνομίας προκειμένου να γίνει η ταυτοποίηση των θυμάτων.
Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι οι νεκροί είναι 84 σύμφωνα με την πυροσβεστική. Ωστόσο μετά την ενημέρωση από την Ιατροδικαστική υπηρεσία η οποία ανέβασε τους νεκρούς σε 86, το υπουργείο Υγείας ενημέρωσε ότι κατέληξε ένας 62χρονος που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, ανεβάζοντας έτσι τον συνολικό αριθμό των θυμάτων στους 87.


«Ολοκληρώσαμε την ιατροδικαστική έρευνα επι των σορών των θυμάτων που είχαν μεταφερθεί στο νεκροτομείο Αθηνών. Ήταν 86 νεκροί. Η ιατροδικαστική έρευνα ολοκληρώθηκε. Από εδώ και πέρα μένει το έργο της ταυτοποίησης το οποίο ολοκληρώνεται από άλλη υπηρεσία στα εγκληματολογικά εργαστήρια», δήλωσε ο Νίκος Καρακούκης.

Σημειώνεται ότι στην ταυτοποίηση DNA συμμετέχουν και Γερμανοί γενετιστές που είχαν συνδράμει με το έργο τους στην ταυτοποίηση θυμάτων από το φονικό τσουνάμι στον Ειρηνικό Ωκεανό.
Νοσηλεύονται ακόμη 49 άτομα, τα 11 σε κρίσιμη κατάσταση

Την ίδια ώρα, κρίσιμη παραμένει η κατάσταση για 11 εγκαυματίες που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ, σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα στοιχεία του υπουργείου Υγείας.

Συνολικά στα νοσοκομεία παραμένουν για νοσηλεία 49 ενηλικές εγκαυματίες καθώς πήραν εξιτήριο κάποιοι από αυτους που νοσηλεύονταν τις τελευταίες ημέρες.

Ο αριθμός των παιδιών που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία Παίδων είναι σταθερός. Η κατάσταση των 4 παιδιών κρίνεται καλή και δεν αποκλείεται κάποια από αυτά να πάρουν εξιτήριο σήμερα Παρασκευή ή τη Δευτέρα.
.thetoc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα