Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Νέα τροπή στην υπόθεση των δίδυμων κορισιών μετά από διευκρινίσεις της ΕΛΑΣ


Η Αστυνομία εντόπισε τον άνδρα που εικονίζεται μαζί με τα κορίτσια στο σκάφος, ο οποίος διέψευσε την πεποίθηση των γονιών των κοριτσιών ότι είδαν τα παιδιά τους στα τηλεοπτικά πλάνα.
Αυξάνεται η αγωνία για τα δύο 9χρονα δίδυμα κορίτσια της οικογένειας Φιλιππόπουλου που αγνοούνται μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική.
Οι γονείς τους πίστευαν πως είχαν αναγνωρίσει τα παιδιά σε τηλεοπτικά πλάνα από πλοιάριο που αποβίβαζε διασωθέντες στο λιμάνι της Ραφήνας, όμως αυτό φαίνεται πως δεν ευσταθεί.
Η Αστυνομία εντόπισε τον άνδρα που εικονίζεται μαζί με τα κορίτσια στο σκάφος, ο οποίος δήλωσε πως τα τέσσερα ανήλικα που συνόδευε ήταν δικά του παιδιά και παιδιά της κουμπάρας του.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δίδυμων κοριτσιών, που κανονικά βρίσκονταν με τον παππού και την γιαγιά τους, συνεχίζονται.
To Χαμόγελο του Παιδιού απηύθυνε έκκληση σε όποιον έχει πληροφορίες να δώσει να συνδράμει στον εντοπισμό των δύο κοριτσιών.
Η Σοφία Φιλιπποπούλου, έχει ύψος 1,13 μ., ζυγίζει 20 κιλά, έχει καστανόξανθα μαλλιά και πράσινα μάτια. Φορούσε ροζ σορτς, φούξια μπλούζα και ασημί πέδιλα.
Η Βασιλική Φιλιπποπούλου, έχει ύψος 1,10 μ., ζυγίζει 20 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καφέ-πράσινα μάτια. Φορούσε κόκκινο σορτς, ροζ μπλούζα και ασημί πέδιλα.
Πηγή:skai

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα