Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Η εύπορη ζωντοχήρα που την πάτησε από το νεαρό εραστή της


Μια ώριμη, ευκατάστατη γυναίκα από το Σάρρεϋ της Αγγλίας, είχε συνάψει σχέση με έναν 29χρονο Ρουμάνο που εργαζόταν σε μεταφορική εταιρεία. Η σχέση τους ξεκίνησε το 2016 και κράτησε 18 μήνες.
«Το κάρμα είναι μια σκ… και τον περιμένει» Τώρα καλούνται να λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια... Η Κρίστιαν Σέλαρντ κατέθεσε μήνυση εναντίον του Κρίστιαν Μιχαλέα ισχυριζόμενη ότι της «έφαγε» 560.000 ευρώ. Η 66χρονη γυναίκα του είχε δανείσει το παραπάνω ποσό για να αγοράσει διαμέρισμα, αλλά αυτός το ξόδεψε στο διαδικτυακό τζόγο και σε πανάκριβα ρολόγια, όπως καταγγέλλει. «Το κάρμα είναι μια σκ… και τον περιμένει», σημειώνει η Σέλαρντ και μεταδίδουν η Sun και Daily Mail.





Στο δικαστήριο, η εύπορη ζωντοχήρα ανέφερε πως πέραν του παραπάνω ποσού είχε δώσει στον νεαρό εραστή της αρκετά ρολόγια πολυτελείας, μια Porsche Panamera και 180.000 ευρώ για την ιατρική περίθαλψη του πατέρα του.

Ο δικηγόρος της Ρος Φέντεμ ανέφερε στο ανώτατο δικαστήριο του Λονδίνου ότι η πελάτης του είχε δανείσει το ποσό των 560.000 ευρώ στον Μιχαλέα για να αγοράσει ένα διαμέρισμα στο όνομά της στο δυτικό Λονδίνο, στο οποίο θα έμενε ο ίδιος μέχρι να μπορέσει να ορθοποδήσει.

Αυτός, όμως, σύμφωνα με τον δικηγόρο της γυναίκας, μετέφερε τα χρήματα σε λογαριασμούς που διατηρούσε σε τράπεζες της πατρίδας του, ενώ αγόρασε ένα ακριβό αυτοκίνητο στην αδερφή του.

Έπειτα από απόφαση του δικαστή Νίκολας Κουκ «πάγωσαν» όλα τα περιουσιακά στοιχεία του κατηγορούμενου μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες.

Απευθυνόμενος μάλιστα στον νεαρό είπε: «Δεν πρόκειται να ξεφύγεις από τον οδοστρωτήρα που πλησιάζει, λέγοντας 'είναι πολύ αργά, ξόδεψα όλα τα χρήματα'. Θα ανακαλύψουν αν έχεις ακόμα τα χρήματα. Ο ισχυρισμός είναι ότι λες ένα κάρο ψέματα».

Ο Μιχαλέα από την πλευρά του ισχυρίζεται πως τα μόνα περιουσιακά στοιχεία που διαθέτει είναι 8.500 ευρώ σε έναν λογαριασμό αγγλικής τράπεζας καθώς και ένα επώνυμο ρολόι αξίας 4.500 ευρώ.

Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που ο 29χρονος άνδρας απασχολεί την επικαιρότητα. Το 2014 είχε πρωταγωνιστήσει σε θέμα της Sun στο οποίο καυχιόταν ότι ήταν πετυχημένος επιχειρηματίας που ξόδευε 40.000 ευρώ σε ιερόδουλες.

«Είμαι νέος, ωραίος και πετυχημένος - γιατί λοιπόν να μην απολαύσω την ελευθερία μου;», έλεγε τότε. «Αν θα έπρεπε να έχω μια κοπέλα, αυτή θα έπρεπε να είναι ανεξάρτητη και πρόθυμη να σταθεί στα πόδια της».

Σήμερα, ο κατηγορούμενος ζει σε ένα διαμέρισμα στο Μπάτερσι και διατηρεί κέντρο αισθητικής και κομμωτήριο στο Φούλαμ, το οποίο όπως αναφέρει αγόρασε προ διμήνου αντί 56.000 ευρώ στο όνομα της αδερφής του.

«Ισχυρίζεται πως βρήκε τα λεφτά από κάποιον συγγενή του που πούλησε ένα χωράφι», αναφέρει στη Sun ανώνυμη πηγή. «Έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του, καθώς γυρνά από δω κι από κει λέγοντας πως είναι ο επόμενος Ρίτσαρντ Μπράνσον. Στην πραγματικότητα είναι φαντασιόπληκτος», προσθέτει.
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα