Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Αντ. Σαμαράς: Μοιράζει υποψηφιότητες σε ταβέρνες της Μεσσηνίας!

Σε ταβέρνες οι πρώτες συναντήσεις του Αντώνη Σαμαρά με πολιτικούς φίλους του. «Κάρφωσε» τον πρώην πρωθυπουργό ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος. Τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι. Δυσαρέσκεια για τις μεθοδεύσεις.
Συνάντηση με πολιτικούς του φίλους είχε χθες το βράδυ ο Αντώνης Σαμαράς. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ταβέρνα της Μεθώνης και αποτελεί την πρώτη από μια σειρά επαφών που θα έχει ο πρώην Πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Μεσσηνία, κατά τη διάρκεια των θερινών του διακοπών. Υπενθυμίζεται ότι ο Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται στη Μεσσηνία από την Κυριακή το βράδυ.
Οι εξυπνακισμοί Καφαντάρη «κάρφωσαν» τον Σαμαρά
Το messiniapress ήδη εδώ και αρκετές μέρες έχει αναφερθεί σε ρεπορτάζ του για την …

αδημονία που υπάρχει μεταξύ πολιτικών του Νομού για την έλευση Σαμαρά στο Νομό, δεδομένου ότι πλησιάζουν αυτοδιοικητικές και εθνικές εκλογές.
Το ρεπορτάζ του messiniapress επιβεβαιώθηκε πλήρως από ανάρτηση του δημάρχου Πύλου – Νέστορος, Δημήτρη Καφαντάρη, ο οποίος όχι μόνο δημοσίευσε φωτογραφία από την συνάντηση σε ταβέρνα της Μεθώνης, αλλά επιβεβαίωσε ότι αυτή είχε πολιτικό περιεχόμενο. «Συνάντηση στη Μεθώνη που σηματοδοτεί πολλά…» έγραψε ο κ. Καφαντάρης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook «καρφώνοντας» τις πολιτικές μεθοδεύσεις.


Τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι
Πληροφορίες που διαρρέουν όσοι συμμετείχαν στη χθεσινή συνάντηση φέρουν τον κ. Σαμαρά να μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον γιατρό Π. Χαλβατσιώτη, ο οποίος αναμένεται να είναι υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας, ενώ έγινε κουβέντα και για το δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, αλλά και για τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη.
Δυσαρέσκεια
Πάντως, ο τρόπος που δημοσιοποιήθηκε η συνάντηση του κ. Σαμαρά με πολιτικούς του φίλους και το γεγονός ότι από τους ίδιους του συνδαιτυμόνες δόθηκε πολιτική χροιά σε αυτή έχει προκαλέσει αντιδράσεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα, αρκετά στελέχη του κόμματος αναφέρουν ότι δεν τιμά τον Αντώνη Σαμαρά να τον εμφανίζουν ως «κομματάρχη της ταβέρνας» και προσθέτουν ότι τέτοιες συναντήσεις το μόνο που κάνουν είναι να ρίχνουν νερό στο μύλο της εσωστρέφειας της ΝΔ στη Μεσσηνία. messiniapress.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα