Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Η ακτινογραφία 35χρονης που άφησε με ανοιχτό το στόμα τους γιατρούς

Οι γιατροί καθημερινά έρχονται αντιμέτωποι με δεκάδες περιστατικά. Άλλες φορές εύκολα άλλες δύσκολα και άλλες... περίεργα.
Η ανθρώπινη περιέργεια, οι πειραματισμοί ή ακόμα και ένα... στοίχημα που μπορεί να βάλει κάποιος απερίσκεπτος, έχουν ως αποτέλεσμα τα νοσοκομεία να διαχειρίζονται κάθε είδους παράξενα περιστατικά.
Όποιος και αν είναι ο λόγος, εκείνοι που πρέπει να «βγάλουν το φίδι από την τρύπα» είναι οι γιατροί. Στην προκειμένη περίπτωση, με το στόμα ανοιχτό έμειναν το απόγευμα του Σαββάτου 28 Ιουλίου, οι γιατροί του Νοσοκομείου Κορίνθου, όταν τους επισκέφτηκε μια 35χρονη γυναίκα από το Ξυλόκαστρο Κορινθίας με

έντονο πόνο στο στομάχι.
Η 35χρονη, τους εξήγησε ότι καταλάθος, κατάπιε ένα κουτάλι. Οι γιατροί του Νοσοκομείου, της είπαν να βγάλει αμέσως ακτινογραφία για να διαπιστώσουν αν όσα έλεγε η Κορίνθια ασθενής, ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα.
Και όμως. Μόλις η ακτινογραφία επιβεβαίωσε τα όσα έλεγε η 35άχρονη, οι γιατροί του Νοσοκομείου Κορίνθου την έστειλαν αμέσως σε εφημερεύον Νοσοκομείο της Αθήνας, καθώς έπρεπε να εξετασθεί από γαστρεντερολόγο που δεν υπήρχε στο Νοσοκομείο Κορίνθου.
Πηγή: loutraki365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα