Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Τρίτη – Αναλυτική πρόγνωση

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Τρίτη – Αναλυτική πρόγνωση | Newsit.gr
Eurokinissi
Ασταθής θα είναι ο καιρός την Τρίτη στο αντίο του Ιουλίου του 2018 που μας μαύρισε την ψυχή με την τραγωδία στην Ανατολική Αττική. Διαβάστε πώς θα είναι ο καιρός την Τρίτη (31. 07.2018) σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.Τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές στην Κεντρική, την Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, στη Δυτική και Κεντρική Στερεά και την Πελοπόννησο.Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως στα Δυτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί στο Αιγαίο 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ.

Αναλυτική πρόγνωση

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά, πιθανώς τοπικά ισχυρές κυρίως στη Στερεά και την Πελοπόννησο. Βελτίωση αργά το βράδυ.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου.
ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια. Βελτίωση το βράδυ.
Άνεμοι: Βόρειοι 3 με 4 και τοπικά στα ανατολικά έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Στην Κεντρική, την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όπου πιθανώς θα είναι τοπικά ισχυρές. Στη Δυτική Μακεδονία αραιές νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ στα ανατολικά και βελτίωση τη νύχτα.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Αρχικά στη Θεσσαλία, τη Στερεά και την Εύβοια και βαθμιαία στα υπόλοιπα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές στην Κεντρική Στερεά και την Πελοπόννησο. Βελτίωση αργά το  βράδυ.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για πρόσκαιρους όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Κρήτης τις απογευματινές ώρες. Βελτίωση το βράδυ.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά στις Κυκλάδες έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 23 έως 31 και στη νότια Κρήτη κατά τόπους 34 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες και βελτίωση από το απόγευμα. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα