Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Ανατριχιαστική καταγγελία: Περιφερόταν στα νοσοκομεία με νεκρό έμβρυο στην κοιλιά επί 10 ημέρες


Μία απίστευτη περιπέτεια βίωσε 41χρονη γυναίκα στην Κοζάνη, η οποία αναγκάστηκε να περιφέρεται επί 10 ημέρες στα νοσοκομεία της Κοζάνης, προκειμένου να της αφαιρέσουν το νεκρό έμβρυο που κυοφορούσε.
Για το περιστατικό διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση με εντολή της διοίκησης της 3ης ΥΠΕ.
Μιλώντας στην ΕΡΤ για την ταλαιπωρία που βίωσε, η Maria Bou Abdallah, ανέφερε πως όλα ξεκίνησαν στις 28 Δεκεμβρίου, οπότε απευθύνθηκε στο «Μαμάτσειο» νοσοκομείο Κοζάνης προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές πράξεις.
Εκεί, οι γιατροί την ενημέρωσαν, ωστόσο, πως λόγω έλλειψης αναισθησιολόγου θα πρέπει να περιμένει έως τις 10 Ιανουαρίου.
Φοβούμενη πιθανές επιπλοκές - καθώς το έμβρυο 7 βδομάδων και 3 ημερών ήταν νεκρό σύμφωνα με τους γιατρούς - επικοινώνησε με το νοσοκομείο Γρεβενών από όπου και την παρέπεμψαν στο «Μποδοσάκειο» νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.
Μαζί με τον σύζυγο της επισκέφτηκε το νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, οπου - μετά από πολύωρη αναμονή - άκουσε εμβρόντητη την γυναικολόγο να της λέει ότι «ότι δεν ήταν κάτι επείγον».
Κάπως έτσι αναγκάστηκε να απευθυνθεί σε ιδιωτική κλινική και να δώσει λύση, καθώς είχαν συμπληρωθεί σχεδόν 10 ημέρες που είχε στα σπλάχνα της το νεκρό έμβρυο.
Η 41χρονη έκανε επίσημη καταγγελία στον Ιατρικό Σύλλογο Κοζάνης, και για την περιπέτεια που έζησε και για την αντιμετώπιση που είχε στο «Μποδοσάκειο» νοσοκομείο, ενώ έρευνα θα διεξάγει και ο Σύλλογος, σύμφωνα και με τον πρόεδρό του Χαράλαμπο Τσεβεκίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα