Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Σοκ: Ιερέας στην Ηλιούπολη συνελήφθη - Βίαζε 17χρονη από το κατηχητικό



Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί το απόγευμα της Πέμπτης σε έναν ιερέα στην Ηλιούπολη που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων.
Πρόκειται για τον ιερέα του ναού Αγίου Δημητρίου Οπλων στα Κάτω Πατήσια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος ιερέας και πατέρας τριών παιδιών φέρεται να βίασε 17χρονη από το κατηχητικό το 2019. Πριν υπηρετούσε στο ναό του Αγίου Τιμοθέου και Μαύρας στην Ηλιούπολη.
Ο ιερέας οδηγήθηκε χωρίς χειροπέδες στον ανακριτή το πρωί της Παρασκευής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στη 17χρονη ασελγούσε από το 2019 μέχρι τα μέσα του 2020 σε διάφορους χώρους. Οι αρχές ερευνούν και άλλες καταγγελίες κοριτσιών από το ίδιο κατηχητικό του ναού, καθώς φαίνεται ότι το είχε κάνει και σε άλλα κορίτσια. Φέρεται να τους έλεγε ότι είναι ο πνευματικός τους, ο εξομολογητής και καθοδηγητής τους και ότι πρέπει να τα συζητούν όλα, και τα προσωπικά τους προβλήματα, προκειμένου να βρίσκουν λύση. Αυτός ήταν ο αρχικός τρόπος προσέγγισης.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τη σύλληψη του ιερέα:
Συνελήφθη χθες (20-1-2022) το απόγευμα, δυνάμει εντάλματος, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ημεδαπός κατηγορούμενος για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή.
Ειδικότερα, ο ανωτέρω κατηγορείται ότι σε παρελθόντα χρόνο, διέπραξε τα προαναφερόμενα αδικήματα σε βάρος ανήλικης.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για διενέργεια κύριας ανάκρισης. Σε βάρος του ημεδαπού εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα