Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Αργυρούπολη: «Τη χτύπησα αλλά δεν ήθελα να τη στείλω στο νοσοκομείο», τα πρώτα λόγια του 46χρονου


Ο 46χρονος, που παραδόθηκε στις Αρχές το μεσημέρι της Δευτέρας (17/1) μετά και το ένταλμα για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση που εκδόθηκε σε βάρος του, ισχυρίστηκε ενώπιων των αστυνομικών ότι δεν είχε πρόθεση να προκαλέσει τόσο σοβαρή σωματική βλάβη στη 40χρονη σύντροφό του, η οποία νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».
Ειδικότερα, τα πρώτα λόγια που είπε στους αστυνομικούς ήταν ελάχιστα. Σύμφωνα με πληροφορίες, παραδέχθηκε τον ξυλοδαρμό αλλά υποστήριξε πως δεν είχε σκοπό να τη χτυπήσει άσχημα και να της προκαλέσει τέτοιες βλάβες.
«Τη χτύπησα αλλά δεν ήθελα ούτε να τη στείλω στο νοσοκομείο, ούτε να τη σκοτώσω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 46χρονος. Αύριο αναμένεται να δώσει επίσημη κατάθεση στις Αρχές. Ωστόσο, από τις πρώτες κουβέντες που φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, φάνηκε το περίγραμμα της υπερασπιστικής γραμμής που αναμένεται να ακολουθήσει.
Βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις
Η 40χρονη γυναίκα έχει υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις έπειτα από τον ξυλοδαρμό της, την περασμένη Παρασκευή από τον δράστη, ο οποίος τράπηκε σε φυγή με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, ενώ η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο και ήδη έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ανάμεσα στο ζευγάρι υπήρξε ένας διαπληκτισμός, με τον 46χρονο να αρχίζει να γρονθοκοπά στο κεφάλι την 40χρονη, καταφέρνοντάς της βαριά τραύματα και στον θώρακα.
Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο ίδιος ενημέρωσε στη συνέχεια συγγενικό του πρόσωπο το οποίο με την σειρά του κάλεσε την Αστυνομία. Ωστόσο, μέχρι να φτάσουν στο σπίτι της οδού Ολυμπίας οι αστυνομικοί, εκείνος είχε εξαφανιστεί με το αυτοκίνητο της μητέρας του.
Είχε μαχαιρώσει την πρώην συζύγό του
Ο φερόμενος ως δράστης που είναι πλέον καταζητούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας είναι δάσκαλος πολεμικών τεχνών και στο παρελθόν είχε ανάλογες συμπεριφορές με πρώην συντρόφους του. Σύμφωνα με όσα μετάδωσε το Mega o άνδρας πριν έξι χρόνια επιτέθηκε και μαχαίρωσε με μανία την τότε σύζυγό του, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί.
Η κοπέλα αιμόφυρτη και με όσες δυνάμεις της είχαν απομείνει κατάφερε να ξεγλιστρήσει την τελευταία στιγμή, κρύφτηκε σε έναν βάλτο για να σώσει τη ζωή της όπου και την εντόπισαν διερχόμενοι και την οδήγησαν στο νοσοκομείο.
Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας ήταν παντρεμένος ακόμα 3 φορές, με αντίστοιχες συμπεριφορές και στις προηγούμενες σχέσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα