Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

Κινηματογραφική απόπειρα εισβολής κακοποιών σε σπίτι στο Χαλάνδρι – Κλείστηκαν στο δωμάτιο πανικού για να γλιτώσουν


Σκηνές βγαλμένες από την κινηματογραφική ταινία «Δωμάτιο πανικού» εκτυλίχθηκαν την περασμένη Τρίτη, 11 Ιανουαρίου, σε μεζονέτα στο Χαλάνδρι, όπου διαμένει γνωστός γυναικολόγος με την οικογένειά του.
Το συγκεκριμένο σπίτι διαθέτει «δωμάτιο πανικού» (δωμάτιο ασφαλείας για προστασία των ενοίκων σε περίπτωση εισβολής κακοποιών) ενώ παντού υπάρχουν κάμερες για λόγους ασφαλείας.
Ο γιατρός έχει δυνατότητα να βλέπει τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι του από το ιατρείο του, έτσι την ημέρα που συνέβη το περιστατικό είδε ότι στην είσοδο του σπιτιού ήταν τρεις κουκουλοφόροι που ετοιμάζονταν να εισβάλουν στη μεζονέτα. Έντρομος ειδοποίησε την 16χρονη κόρη του που εκείνη την ώρα έκανε ιδιαίτερο μάθημα,
Η 16χρονη και η καθηγήτριά της έτρεξαν και κλειδώθηκαν στο «δωμάτιο πανικού», όπως τους υπέδειξε και στη συνέχεια είδε «ζωντανά» τους κακοποιούς να μπαίνουν στο σπίτι να κατευθύνονται στο συγκεκριμένο δωμάτιο και να προσπαθούν να σπάσουν με μανία την πόρτα.
Ευτυχώς δεν τα κατάφεραν, καθώς η πόρτα είναι ατσάλινη και έτσι έφυγαν από το σπίτι χωρίς να κλέψουν τίποτα.
Εντωμεταξύ στο σπίτι έφτασε ομάδα ΔΙΑΣ καθώς ο γιατρός είχε ειδοποιήσει την αστυνομία, αλλά οι κακοποιοί είχαν προλάβει να διαφύγουν, ενώ η 16χρονη και η καθηγήτριά της ήταν ακόμα κλεισμένες στο «δωμάτιο πανικού».
Η πόρτα όμως είχε μπλοκάρει και οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να την ανοίξουν για να βγουν έξω. Έτσι, κάλεσαν την πυροσβεστική και τελικά οι δύο γυναίκες απεγκλωβίστηκαν από το παράθυρο του δώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα