Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

Χαϊδάρι: Υποδύονταν τους αστυνομικούς και έκλεβαν - Βρήκαν στολές αστυνομικών και φάρο περιπολικού μέσα στο φορτηγό


Την εμπλοκή τους σε ληστείες και κλοπές υποδυόμενοι τους αστυνομικούς, ερευνούν οι αρχές για τον οδηγό και συνεπιβάτη ένος ημιφορτηγού, ηλικίας 36 κσι 70 χρονών, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, στο Χαϊδάρι.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, κατά τη διάρκεια ελέγχου σε ΙΧ φορτηγό που επέβαιναν οι δύο συλληφθέντες, εντοπίστηκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν: Δύο καραμπίνες, πιστόλι κρότου, 4 μαχαίρια, 5 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, 2 θήκες με 46 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, 2 πλαστικοποιημένες ταυτότητες με τη φωτογραφία του 36χρονου με στολή της Ελληνικής Αστυνομίας, χιτώνιο και παντελόνι αστυνομικής στολής, πορτοφόλι με μεταλλικό σήμα της ΕΛΑΣ και κουκούλα.
Οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, ενώ κατασχέθηκε το φορτηγό, στο εσωτερικό του οποίου υπήρχε εγκατεστημένος αστυνομικός φάρος έτοιμος προς χρήση, καθώς επίσης συσκευή σειρήνας με ηχητικά σήματα όμοια με αυτά που χρησιμοποιούν τα περιπολικά της ΕΛΑΣ και μπλε φώτα που προσομοιάζουν με αυτά που φέρουν οχήματα εκτάκτου ανάγκης.
Επίσης, σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 70χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Αεροβόλο πιστόλι, 150 μεταλλικά σφαιρίδια, 5 αμπούλες αερίου, μαχαίρι, αστυνομική ράβδος και θήκη πιστολιού.
Οι δύο συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα