Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

Ξεκινούν οι αναπλάσεις για το Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου Κυπαρισσίας


ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "Η ΠΡΟΟΔΟΣ"
Το έργο που έχει δημιουργήσει την προσδοκία ότι η υλοποίησή του θα βελτιώσει κατά πολύ την ελκυστικότητα του εμπορικού κέντρου της Κυπαρισσίας και κατ’ επέκταση θα ενισχύσει την εμπορική κίνηση, ξεκινά. Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας που πρωταγωνίστησε στην προσπάθεια ένταξης στο ΕΣΠΑ του έργου Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου, με επιστολή του προς τα μέλη του εκφράζει την ικανοποίησή του που ένα όραμα αρχίζει να υλοποιείται, επίσης όμως τα καλεί να συμβάλουν ώστε το έργο να επιτύχει…
Στο πλαίσιο του έργου έχει δημοπρατηθεί η ανάπλαση των οδών και πλατειών, με προϋπολογισμό 1,43 εκατ. ευρώ, ανάδοχος του οποίου είναι η εταιρία “Χρονόπουλος ΑΤΚΕΕ”, που πρόσφερε έκπτωση ύψους 52,65%.


Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας στην επιστολή του προς τα μέλη του για την έναρξη των εργασιών σημειώνει: “Αγαπητοί Συνάδελφοι, Κάτοικοι της πόλης μας και Επισκέπτες, αύριο, Τρίτη 18/01/2022, ξεκινούν οι εργασίες για ένα από τα σημαντικότερα και μεγαλύτερα έργα ανάπλασης στην σύγχρονη ιστορία της πόλης μας.
Ένα έργο το οποίο το πιστέψαμε σαν Εμπορικός Σύλλογος, το διεκδικήσαμε κάτω από αντίξοες συνθήκες και εν τέλη το καταφέραμε.
Γνωρίζουμε, ότι για κάποιους μήνες, όλοι μας, θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητα μας λόγω των εργασιών που θα πραγματοποιούνται.
Ευελπιστούμε όμως, ότι το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει, τόσο λειτουργικά, αλλά και αισθητικά.
Ζητούμε, από όλους, τώρα που βρισκόμαστε στην τελική ευθεία υλοποίησης, την μέγιστη δυνατή συνεργασία και στήριξη, ώστε να επιτευχθεί το θεμιτό αποτέλεσμα, για το καλό όλων μας, του τόπου μας, αλλά και των επόμενων γενεών”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα