Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ


Το πρόστιμο των 100€/μήνα στους «ανεμβολίαστους» άνω των 60 ετών, αποτελεί μια προσπάθεια επιβολής – επέμβασης σε βάρος του ανθρώπου που καμία σχέση δεν έχει με τις αρχές της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. 
Φυσικά και δεν είναι το μοναδικό μέτρο εξαναγκασμού που υφιστάμεθα «για το καλό μας» εδώ και δύο χρόνια∙ αλλά όχι το τελευταίο. 
Οι αθέμιτες κυρώσεις επιβάλλονται είτε με άμεσο είτε έμμεσο τρόπο, πχ δεν υποχρεώνεσαι να κάνεις ραπιντ τεστ αλλά αν δεν κάνεις, είτε σου κόβεται ο μισθός είτε χάνεις και τη δουλειά σου. 
Η δε υποχρεωτικότητα εμβολιασμού σε μια μερίδα εργαζομένων έγινε αιτία αναστολής – απόλυσης, από την ίδια τους την εργασία (υγειονομικοί, ΕΜΑΚ).Όλοι αυτοί οι εξαναγκασμοί είναι παράνομοι διότι προκαλούν τρόμο, διλήμματα εκβιαστικά, απόγνωση. Συνεπώς, όλες αυτές οι υποχρεωτικότητες είναι νομικά παράνομες ενέργειες. 
Θεωρούνται κατά τον έγκριτο συνταγματολόγο Γεώργιο Κασιμάτη ως «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας», όπως άλλωστε είναι και η πλύση του εγκεφάλου που γίνεται συστηματικά, με αποτέλεσμα την αδρανοποίηση του ανθρώπου και την μετατροπή του σε ένα «μεταλλαγμένο ον» αδρανές και ανίκανο να αντιδράσει, ακόμη και στα πιο πειστικά επιχειρήματα και τεκμήρια. Πέραν της αντισυνταγματικότητας, η υποχρεωτικότητα οιασδήποτε ιατρικής επέμβασης δίχως τη συναίνεση του ατόμου, προσκρούει σε όλες τις συνθήκες Παγκόσμιων Οργανισμών για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά και στο από 22.6.2021 ψήφισμα Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της ΕΕ, με το οποίο απαγορεύεται η υποχρεωτικότητα.
Είναι πλέον σαφές και στον πιο εύπιστο ότι, μετά και την αποτυχία των εμβολίων να προσφέρουν το περιβόητο «τείχος προστασίας», ως αναποτελεσματικά και ενίοτε επικίνδυνα, όπως απεδείχθη από σοβαρές παρενέργειες και θανάτους, για τα οποία συνηγορούν έγκριτοι ξένοι και Έλληνες μοριακοί ιολόγοι, επιδημιολόγοι κλπ. και καταγράφονται στην ιστοσελίδα του ΕΜΑ της ΕΕ, όλα αυτά τα κατ’ επίφαση υγειονομικού χαρακτήρα μέτρα, στοχεύουν στον έλεγχο και την πειθάρχηση στις ανάγκες της νέας “κανονικότητας”, υπό τη μορφή μιας μόνιμης κατάστασης «έκτακτης ανάγκης». 
Ότι δεν πρόκειται για ανικανότητα διαχείρισης μιας «υγειονομικής κρίσης» εκ μέρους των κρατών, αλλά για σκληρή πολιτική που εντείνει κάθε μορφής εκμετάλλευση και καταστολή. Είναι αποτέλεσμα της επιβολής των νεοφιλελεύθερων - φασιστικών καθεστώτων το λεγόμενο «υγειονομικό Απαρτχάιντ». Το πιστοποιητικό που διαχωρίζει τους ανθρώπους είναι απαράδεκτο. Είναι σκλαβιά, υποτέλεια, εξευτελισμός της ανθρώπινης ζωής κι υπόστασης.
Όσο ανεχόμαστε αυτοβούλως υποχρεωτικότητες και απαγορεύσεις, τόσο αυτές θα πολλαπλασιάζονται και θα μας σφίγγουν το λαιμό. Τέλμα αποτελεί και ολόκληρο το συστημικό πολιτικό φάσμα που τις στηρίζει, συμπεριλαμβανομένης και της καθεστωτικής αριστεράς, οπότε δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα από κανένα «σωτήρα». Μόνη ελπίδα, η συνειδητοποίηση, αφύπνιση και η δημιουργία ενός κινήματος μετωπικού υπό την καθοδήγηση ενός νέου πολιτικού φορέα με σοσιαλιστικό – κομουνιστικό προσανατολισμό, που η ανάγκη θα κάνει να γεννηθεί για την ανυποχώρητη λαϊκή αντίσταση, αντεπίθεση και ανατροπή.
ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΑΣΙΣΜΟ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΕΣ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ, ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
Γιώργος Τζαμαδάνης, Επίτιμος - συνταξιούχος δικηγόρος, Θεσσαλονίκη
Ζωή Πετροπούλου, Γεωπόνος ΔΥ, Φιλιατρά
Γενάρης 2022






















Petroula Zoidou


Θα πάει στην εκδήλωση π.Λίβυος:"Η Πίστη που γιατρεύει! Το αίτημα της θεραπείας στη σχέση μας με το Θεό!

Έγινε φίλος/η με τους Savvas Charalampous και 5 ακόμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα