Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Ικανοποίηση Κατσίβελα για Open Mall Κυπαρισσίας


Τη χαρά του εκφράζει ο πρώην δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας για την έναρξη των εργασιών για το Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου – Open Mall Κυπαρισσίας.
Αυτό, όπως σημειώνει, «είναι λογικό και φυσικό, όταν βλέπεις το όραμά σου να παίρνει σάρκα και οστά και να αφήνεις στο διάβα σου θετικό το στίγμα της παρουσίας και της εργασίας σου».
Αναλυτικά ο κ. Κατσίβελας αναφέρει:
«Με ιδιαίτερη και άκρατη χαρά είδα, κατά την διάρκεια παραμονής μου εις την Τριφυλία και την πόλη της Κυπαρισσίας, να αρχίζουν τα έργα για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου. Και είναι λογικό και φυσικό, όταν βλέπεις το όραμά σου να παίρνει σάρκα και οστά και να αφήνεις στο διάβα σου θετικό το στίγμα της παρουσίας και την εργασίας σου. Το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου – Open Mall είναι βέβαιο ότι θα αναμορφώσει πλήρως το κέντρο της πόλεως της Κυπαρισσίας. Προς τούτο εργαστήκαμε μεθοδικά μαζί με τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας, για την διαμόρφωση της συνολικής πρότασης, που καταθέσαμε για χρηματοδότηση στο ΕΣΠΑ. Είναι ένα έργο αξίας 1,7 εκατ. ευρώ, που μελετήσαμε και δημιουργήσαμε εκ μηδενικής βάσεως. Ο δήμος μας ανέλαβε όλη την μελέτη του έργου, ακόμα και το μέρος που αντιστοιχούσε στον ιδιωτικό φορέα δηλαδή τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας, συμβαλλόμενο στο έργο, καλύπτοντας όλη την δαπάνη της δικής του μελέτης, προκειμένου να ξεπεραστούν προβλήματα και να προλάβουμε την προθεσμία υποβολής του έργου για χρηματοδότηση στο ΕΣΠΑ.
Τον Ιούνιο του 2019 το έργο εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ και έτσι εξασφαλίστηκε η χρηματοδότησή του και η σημερινή. Θέλω να ευχαριστήσω την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου και ιδιαιτέρως τον κ. Αγγελή Πετρακόπουλο για τον ζήλο που επέδειξαν αλλά και για την επιστημονική επάρκεια χάριν της οποίας έφεραν εις πέρας αυτό το σημαντικό έργο. Τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας για την άψογη συνεργασία μας προς τούτο. Τον π. υπουργό κ. Χαρίτση που μας έδωσε την ευκαιρία, επεκτείνοντας το πρόγραμμα και για πόλεις κάτω των 15.000, και μας έδωσε την δυνατότητα να ενταχθούμε σ΄ αυτό. Ως και την σημερινή κυβέρνηση που συνέχισε και ολοκληρώνει την υλοποίηση αυτού του έργου».     Κ.Μπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα