Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Πάτρα: Θρίλερ με τον άνδρα που εξαφανίστηκε στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου – Το χρονικό της υπόθεσης και οι υποψίες


Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση του άνδρα που φέρεται να έπεσε από τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, στην Πάτρα, το μεσημέρι της Πέμπτης.
Οι έρευνες του Λιμενικού Σώματος επικεντρώνονται στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στο Ρίο και το Αντίρριο, αλλά και ευρύτερα. Στις αναζητήσεις συμμετέχουν σκάφη του Λιμενικού Σώματος, ιδιωτικά σκάφη, τα πλοία της πορθμειακής γραμμής, καθώς και ομάδα του παραρτήματος Πάτρας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Έρευνες γίνονται και από ξηράς, ενώ παραμένει άγνωστο αν έχει γίνει ταυτοποίηση των στοιχείων του, μέσω του αριθμού της πινακίδας του αυτοκινήτου το οποίο και εγκατέλειψε στη Γέφυρα, πριν πέσει απ’ ό,τι φαίνεται στη θάλασσα.
Την εξαφάνισή του καλύπτει ένα πυκνό πέπλο μυστηρίου, καθώς κανείς δικός του άνθρωπος δεν τον έχει αναζητήσει έως τώρα, ενώ όσο οι ώρες περνούν, οι πιθανότητες εντοπισμού του μειώνονται.
Το χρονικό της εξαφάνισης
Ήταν λίγο πριν από τις 14.30 το μεσημέρι της Πέμπτης όταν, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας tempo24.news, ο άνδρας στάθμευσε το αυτοκίνητό του πάνω στη Γέφυρα, στο ρεύμα προς Αντίρριο. Αρχικά, έγινε αντιληπτός από το περιπολικό της Γέφυρας, το οποίο τον προσέγγισε από το αντίθετο ρεύμα (προς Ρίο) και του ζήτησε να απομακρυνθεί άμεσα από το σημείο, καθώς κινδύνευε η ασφάλειά του.
Οι ίδιες πληροφορίες του tempo24.news αναφέρουν ότι ενώ αρχικά, έδειξε να υπακούει στις συστάσεις των υπευθύνων, μόλις το αυτοκίνητο της Γέφυρας απομακρύνθηκε, εκείνος παρέμεινε στο σημείο. Μεσολάβησαν λίγα λεπτά, μέχρι το όχημα της Γέφυρας να κάνει αναστροφή και να τον πλησιάσει ξανά, και ο άνδρας εξαφανίστηκε. Γι’ αυτό οι υποψίες όλων στρέφονται στο ενδεχόμενο να έκανε “βουτιά θανάτου” στη θάλασσα. Οι υποψίες ενισχύονται από τη μαρτυρία επιβάτη σε πλοίο της πορθμειακής γραμμής Ρίου – Αντιρρίου ότι είδε έναν άνθρωπο να πέφτει από τη Γέφυρα στη θάλασσα
Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος – ΕΛ.ΑΚΤ.
Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες (σ.σ. Πέμπτη 28 Απριλίου), η Λιμενική Αρχή Ρίου από το κέντρο ελέγχου της γέφυρας «ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ» για την ύπαρξη Ι.Χ.Ε. οχήματος επί του οδοστρώματος, χωρίς την παρουσία επιβαινόντων, ενώ επιβάτης Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου που εκτελούσε δρομολόγιο από Ρίο για Αντίρριο ανέφερε ότι παρατήρησε την πτώση ατόμου από τη γέφυρα στη θάλασσα.
Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, ενημερώθηκαν επίσης οι Λιμενικές Αρχές Πάτρας και Ναυπάκτου και ξεκίνησαν άμεσα έρευνες στην ανωτέρω ευρύτερη περιοχή, με τη συμμετοχή δύο (02) περιπολικών σκαφών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ιδιωτικών σκαφών, Ε/Γ – Ο/Γ πλοίων της πορθμειακής γραμμής Ρίου – Αντίρριου, σκάφους και στελεχών του Ερυθρού Σταυρού καθώς και περιπολικών οχημάτων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα, ενώ τυχόν εξελίξεις θα γνωστοποιηθούν με νεότερο δελτίο τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα