Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

"Έκλεισα τα μάτια μου και περίμενα να πεθάνω": Συγκλονίζει η 28χρονη που κακοποιήθηκε άγρια στην Κόρινθο

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για την φρικτή κακοποίηση που υπέστη μία 28χρονη στην Κόρινθο από τον πρώην σύζυγό της.
Ο 33χρονος με καταγωγή από την Αλβανία, που συνελήφθη και κρίθηκε προφυλακιστέος, απήγαγε την άτυχη γυναίκα, τη βίασε και προσπάθησε να την κάψει, αφού πρώτα επιχείρησε να την πετάξει από τον Ισθμό.
"Έκλεισα τα μάτια μου και περίμενα να πεθάνω"
Μιλώντας στο "Κοινωνία Ώρα MEGA" η δικηγόρος του θύματος, δήλωσε πως η 28χρονη είναι καλύτερα σωματικά και βελτιώνεται η κλινική της εικόνα.
"Είναι καλύτερα σωματικά, βελτιώνεται η κλινική εικόνα της και φαίνεται ότι έχει δεχθεί μία σφοδρή επίθεση. Ψυχολογικά δεν είναι καλά. Περιμένουμε να ολοκληρωθεί η κύρια ανάκριση", ανέφερε αρχικά η κ. Χριστίνα Παναγή ενώ δήλωσε πως υπήρχε χειροδικία και μετά τον χωρισμό, η οποία δεν έχει καταγγελθεί και αυτός ήταν και ο λόγος της διάστασης.
"Το περιστατικό έλαβε χώρα στην οικία του φερόμενου ως δράστη, την πήρε μαζί του στο σπίτι του. Με πήρε τηλέφωνο και όταν έφυγε από το σπίτι του και μου είπε μία φράση: ""Έκλεισα τα μάτια μου και περίμενα να πεθάνω". Δεν έχει εγκαύματα στο κεφάλι, όσον αφορά στο ότι επιχείρησε να την κάψει", συμπλήρωσε.
"Την είδαν χτυπημένη τα παιδιά, τους είπε μία δικαιολογία και αυτό σε μία μικρή επαρχιακή πόλη διαρρέει απευθείας. Η γυναίκα δεν είχε καταγγείλει το περιστατικό φοβούμενη ότι υπάρχουν τα παιδιά. Του ζητούσε διαζύγιο και αυτός ήταν ο λόγος που διαπληκτίζονταν. Είναι μία πολύ γλυκιά μητέρα, κάνει δύο δουλειές για να συντηρήσει τα παιδιά της", κατέληξε.
Το χρονικό
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 28χρονη πέρασε με το αυτοκίνητό της συνοδευόμενη από μια φίλη της μπροστά από την καφετέρια στην οποία εργαζόταν ο -πιθανόν μεθυσμένος- 34χρονος.
Μόλις εκείνος την αντιλήφθηκε, μπήκε με τη βία στο αυτοκίνητο και την υποχρέωσε να αφήσει τη φίλη της, προκειμένου να μείνουν οι δυο τους.
Στη συνέχεια ο ίδιος κάθισε στη θέση του οδηγού και κατευθύνθηκε προς το πατρικό του σπίτι στην Αλμυρή Κορινθίας.
Εκεί, ο 34χρονος την χτύπησε, την υποχρέωσε να γδυθεί με απειλές για τη ζωή της και τη βίασε. Παράλληλα, κόντεψε να την κάψει ζωντανή, βάζοντας φωτιά στα μαλλιά της με τον αναπτήρα του.
Η 28χρονη κατέφυγε στo Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου, οι άνδρες του αναζήτησαν τον δράστη, που εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα, συνελήφθη και κρατείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα