Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Νέα Σμύρνη: Πώς η αδερφή της 14χρονης ξεσκέπασε τους μαστροπούς - Φρίκη με επτά βίντεο βιασμού

Αλλα ανήλικα θύματα του "ΤΑΧΙΡ", του "ΡΟΥΣΛΑΝ", του Ε.Σ. και του Κ.Δ., καθώς και συνεργούς τους που εμπλέκονται στη σοκαριστική υπόθεση μαστροπείας του 14χρονου κοριτσιού από δομή φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη, αναζητούν τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.
Δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι μαστροποί και οι παιδεραστές, να "ψάρευαν" ευάλωτα, ανήλικα, κορίτσια από δομές της Αττικής και να μην ήταν η 14χρονη η μόνη που έπεσε στα "δίχτυα" τους. Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 3 άνδρες, ενώ οι αρχές αναζητούν ένα ακόμα πρόσωπο, που φέρεται να είχε ερωτική επαφή με την ανήλικη επί πληρωμή την περασμένη Κυριακή. Οι λεπτομέρειες της δράσης των μαστροπών, προκαλούν αποστροφή.
Έπειθαν το κορίτσι να εγκαταλείπει τον χώρο φιλοξενίας και την οδηγούσαν με αντίτιμο το ποσό των 100 ευρώ, για ροζ ραντεβού, σε ξενοδοχείο του Μεταξουργείου και σε σπίτια στην Ελευσίνα.
Οι τάσεις φυγής έκρυβαν τη φρίκη
Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022. Η 14χρονη εξαφανίζεται από τη δομή φιλοξενίας της Νέας Σμύρνης. Αμέσως σημάνει συναγερμός και 2 ημέρες αργότερα, "Το Χαμόγελο του Παιδιού" προχωρά στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Το κορίτσι θα επιστρέψει μια ημέρα αργότερα. Ήταν μια μόνο από τις φορές που η 14χρονη εγκατέλειψε απροειδοποίητα τη δομή, προκαλώντας αναστάτωση. Κανείς δεν είχε φανταστεί όμως, το τι κρυβόταν πίσω από τις τάσεις φυγής.
Στις 14:30 το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, το κορίτσι έφυγε για ακόμα μια φορά μένοντας άφαντη μέχρι τις 08:15 το επόμενο πρωί. Ανάστατη η κοινωνική λειτουργός της δομής, προσπαθώντας να αντιληφθεί τι συμβαίνει, ενημερώθηκε από τρόφιμο ότι η ανήλικη είχε επαφές με έναν άνδρα περίπου 30 ετών ονόματι "ΤΑΧΙΡ".
Μάλιστα, σοκαρισμένη η εργαζόμενη της δομής άκουσε την τρόφιμο να της λέει ότι η ανήλικη είχε συμφωνήσει με τον άγνωστο άνδρα να την εκδίδει έναντι χρηματικού ποσού. Η 14χρονη παραδέχτηκε στη κοινωνική λειτουργό ότι κατά την απουσία της βρέθηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου με τρεις άνδρες, ενώ αποκάλυψε στην αδερφή της ότι ο "ΤΑΧΙΡ" της έδινε 100 ευρώ για τα ροζ ραντεβού και ότι της παρείχε σπίτι στην Ελευσίνα, ρούχα και εσώρουχα.
Αμέσως μετά τις αποκαλύψεις το κορίτσι εξαφανίστηκε και πάλι μετά τις 20:00 το απόγευμα της Δευτέρας και εμφανίστηκε ξανά νωρίς το απόγευμα της Τρίτης. Οι αστυνομικοί την μετέφεραν στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων για να μιλήσει σε παιδοψυχολόγο.
Η αδερφή "ξεσκέπασε" τον "ΤΑΧΙΡ"
Ένα τηλεφώνημα ενός άγνωστου άνδρα στο κινητό της 14χρονης το βράδυ της Δευτέρας, δρομολόγησε την σύλληψη του μαστροπού "ΤΑΧΙΡ" από το Μπαγκλαντές και δύο ακόμα ανδρών από την Ελευσίνα. Ο τηλεφωνητής νόμιζε ότι συνομιλεί με το ανήλικο θύμα και έδινε τις λεπτομέρειες για ένα ακόμα ραντεβού, όμως στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν η 16χρονη αδερφή του κοριτσιού. Είχε πάρει το τηλέφωνο σε μια μάταιη προσπάθεια να πείσει την 14χρονη να μην εγκαταλείψει για ακόμα μια φορά τη δομή φιλοξενίας.
Όταν η 16χρονη προσποιούμενη την αδερφή της έμαθε για το σημείο συνάντησης, στο μέτρο της Αγίας Μαρίνας, ενημέρωσε άμεσα τις αρχές. Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης εντόπισαν έπειτα από έρευνες τους 3 άνδρες, μέσα σε ένα μπλε αυτοκίνητο μάρκας Honda, χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας. Μάλιστα ο οδηγός του Ι.Χ. διαπιστώθηκε ότι δεν είχε δίπλωμα.
Αφού οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αιγάλεω, οι 3 συλληφθέντες παραδέχτηκαν στις αρχές ότι από τις 23:00 το βράδυ της Κυριακής, μέχρι και τις 05:30 το πρωί της Δευτέρας, βρίσκονταν σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Μεταξουργείο, μαζί με τη 14χρονη. Κατά τη παραμονή τους, ο 29χρονος "ΤΑΧΙΡ", ο 24χρονος Ε.Σ. και ο 25χρονος Κ.Δ. όπως υποστήριξαν στους αστυνομικούς παρακολουθούσαν τον καταζητούμενο "ΡΟΥΣΛΑΝ" να έχει ερωτική επαφή με τη 14χρονη. Ο ένας από τους τρεις άνδρες μάλιστα βιντεοσκοπούσε τη φρίκη που ζούσε το κορίτσι στα χέρια του βιαστή.
"Για δουλειά πάμε... Για βίζιτα"
"Για δουλειά πάμε. Να μιλήσουμε στην Α...η. Για βίζιτα...", στέλνει ο "ΤΑΧΙΡ", στον 24χρονο Ε.Σ. στις 10:11 το πρωϊ της Κυριακής, σε συνομιλία που έχουν μέσω Instagram. Στιγμιότυπο από τη συγκεκριμένη ανταλλαγή μηνυμάτων που έγινε μόλις 2 ώρες πριν εξαφανιστεί για ακόμα μια φορά η ανήλικη από τη δομή, ήταν αποθηκευμένο στο κινητό του 24χρονου συλληφθέντα. Στην ίδια συσκευή, υπήρχαν 7 ροζ βίντεο τα οποία αποτυπώνουν τη 14χρονη. Σε ορισμένα μάλιστα από αυτά έχουν καταγραφεί οι ερωτικές πράξεις του κοριτσιού με τον καταζητούμενο "Ρουσλάν".
Το αποκρουστικό υλικό βρίσκεται στα χέρια των αρχών που συνεχίζουν τις έρευνες για τη δράση των 4 ανδρών, σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί παράλληλα το πόσα άτομα εμπλέκονται στη σοκαριστική υπόθεση.
Οι 3 συλληφθέντες πέρασαν την Τρίτη το κατώφλι της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη κατά περίπτωση, για μαστροπεία, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και παιδική πορνογραφία, ενώ παραπέμφθηκαν να απολογηθούν την Παρασκευή ενώπιον της 31ης ανακρίτριας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα