Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Συναγερμός στα Καλάβρυτα: Κατολίσθηση στον Οδοντωτό - Εγκλωβισμένοι 90 επιβάτες


Συναγερμός έχει σημάνει στα Καλαβρύτα καθώς 90 επιβαίνοντες έχουν εγκλωβιστεί στον Οδοντωτό, μετά από κατολίσθηση φερτών υλικών στην περιοχή εξαιτίας της κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή.
Καλά στην υγεία τους
Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ αστυνομίας, οι επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους παρά την κατολίσθηση και έχουν μεταφερθεί στον σταθμό Νιάματα ενώ το δρομολόγιο έχει -προς ώρας- διακοπεί. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, η αμαξοστοιχία 1330, επέστρεψε με ασφάλεια στο Διακοπτό.
Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά, στο σημείο έλαβε χώρα επιχείρηση από την ΕΛ.ΑΣ. και την Πυροσβεστική Υπηρεσία για τον απεγκλωβισμό τους
Στην περιοχή των Καλαβρύτων καταγράφονται γενικώς προβλήματα λόγω της έντονης κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα με ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι.
update
Απελευθερώθηκε ο συρμός του Οδοντωτού Καλαβρύτων – Απεγκλωβίστηκαν οι 90 επιβάτες
Στο σταθμό του Διακοφτού επέστρεψε ο συρμός του Οδοντωτού που νωρίτερα είχε ακινητοποιηθεί κατά μήκος της διαδρομής προς τα Καλάβρυτα, λόγω κατολισθήσεων που προέκυψαν από την έντονη βροχόπτωση.
Συνεργεία της Περιφέρειας Δ. Ελλάδας καθάρισαν τις γραμμές από τις πέτρες και τα φερτά υλικά.
Μετά από περίπου 3 ώρες, οι επιβάτες μεταφέρθηκαν με λεωφορεία στον ίδιο σταθμό, όπου τους προσφέρθηκε με μέριμνα του Δήμου Αιγιαλείας, νερό και αναψυκτικά.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα