Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Τέλος στο «διαβάστηκε» - Πώς μπορείς να κρύψεις την ένδειξη του Instagram


Το «διαβάστηκε» ήρθε στη ζωή μας μαζί με το Instagram και κυριολεκτικά μας... στοίχειωσε. Η δυνατότητα να βλέπουμε ότι ο άλλος έχει διαβάσει το μήνυμα που αποστείλαμε και μπορεί να μην απάντησε ποτέ σε αυτό, έχει οδηγήσει κατά καιρούς τους περισσότερους εξ' ημών (αν όχι όλους) σε μεγάλες απογοητεύσεις.
Πώς να απενεργοποιήσεις το διαβάστηκε
Κατά καιρούς πολλοί χαρακτήρισαν το «διαβάστηκε» επιδημία καθώς όλο και συχνότερα έστελναν μηνύματα τα οποία «διαβάζονταν» αλλά δεν απαντιούνται ποτέ.
Όλα αυτά φαίνεται να αποτελούν μια περασμένη εποχή αφού, το Instagram δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να βάλουν τέλος στην ένδειξη.
Ειδικότερα όπως επισήμανε ο χρήστης του TikTok thanosvasileiou, η επιλογή να απενεργοποιείς το «διαβάστηκε» πλέον βρίσκεται σε λειτουργία. Στο βίντεο δείχνει βήμα βήμα το πως μπορεί να μην φαίνεται ότι εσύ έχεις διαβάσει ένα μήνυμα παρόλο που το έχεις ανοίξει.
Πώς να απενεργοποιήσεις το «διαβάστηκε»
Αρχικά ο χρήστης πρέπει να μπει στο προφίλ του και να επιλέξει το μενού με τις τρεις παύλες πάνω αριστερά. Από εκεί επιλέγει το «Ρυθμίσεις και απόρρητο» και στη συνέχεια πατά στην επιλογή «Μηνύματα και απαντήσεις ιστοριών». Στο νέο μενού που εμφανίζεται διαλέγει την επιλογή «Εμφάνιση αναφορών παράδοσης» και την απενεργοποιεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα